Kanka açık konuşucam 15 yaşında olmana rağmen yaşıtlarından çok yukarıdasınben 15 kız kardeşim 13 eline telefonu verdiler bide numara aldılar kendisine tam ergen oldu çekilmiyor.
şuraya kardeşinin fotosunu koy ona at
aburcuburlarını çal arada bi telefonunu sessize al sakla ben ablama gıcık olduğumda yapardım hepben 15 kız kardeşim 13 eline telefonu verdiler bide numara aldılar kendisine tam ergen oldu çekilmiyor.
Bro benimde kız kardeşim var aramızda 8 yaş var ve cidden şımarıklıkları çekilmiyor.Kaç tane sevdiğim şeyi mahvetti ama yapacak bişey yok.İkinci el olarak sat kardeşiniinsanın kız kardeşi olmaz olsun bu agresiflik ne kedinin mamasını katmadım diye kırdı monitörü dengesiz hareketleri var en son çıldırtacak ya ne parasının değerini biliyor nede normal hayatta düzgün para harcamasını parayı çöp edecek şeyler için kullanıyor.
monitör çok iyi değildi ama en azından 200hz di ghostingli olsada şuan 30hz tv ekranından yazarken gözüm ağrıyor.
( akşam fotoğraf eklicem tel arabada kalmış )
Ben olsam döver anneme monitör alması için zorlardim derdim kızın kırdı al yenisinihocam annem bişey olmaz diyip geçiştiriyor bide ben kardeşlerime şiddet uygulamam ama gerekiyor
Zamanında kız kardeş üstünlüğü kurduğum için şanslıyıminsanın kız kardeşi olmaz olsun bu agresiflik ne kedinin mamasını katmadım diye kırdı monitörü dengesiz hareketleri var en son çıldırtacak ya ne parasının değerini biliyor nede normal hayatta düzgün para harcamasını parayı çöp edecek şeyler için kullanıyor.
monitör çok iyi değildi ama en azından 200hz di ghostingli olsada şuan 30hz tv ekranından yazarken gözüm ağrıyor.
( akşam fotoğraf eklicem tel arabada kalmış )
aynısı bendede varben 15 kız kardeşim 13 eline telefonu verdiler bide numara aldılar kendisine tam ergen oldu çekilmiyor.