Game Garaj şu aralar diğer firmalara göre daha hızlı gönderiyor.Arkadaşlar selam. Kardeşime bilgisayar alacağım, çok istiyor ve haftaya çarşamba doğum günü. Ben günü gününe vermek istiyorum o yüzden hızlı sipariş hazırlayıp kargoya veren bir site önerisi olursa çok iyi olur.
Bir de 5000 TL monitör dahil bir sistem toplamanızı rica edeceğim. Çok teşekkür ederim şimdiden hepinize.
evde monitör varmı.Zorunlu gibi ya maalesef. :/
Maalesef olmuyor 5000 son.
Başka bir monitör önerir misiniz bütçeyi aşıyor. Gerçekten 100 TL üstüne bile çıkamıyorum bütçemin.ıps panel en iyi panel yani güzel monitörLG 22MK430H-B 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Fiyatı
LG 22MK430H-B 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
işlemciyi ryzen 5 1600af yapıp alınabilir
Acaba linkini verebilir misiniz hazır alacağım yer var mı?B450m s2h anakart
R5 1600 işlemci
Corsair vengeance 8 gb RAM
Asus arez dual rodeon 8gb rx 580 ekran kartı
Seagate 1 tb HDD
Rampage rpm-500-80p PSU
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa
Asus Vp228he 21.5" 1 Ms 65 Hz (analog+hdmi) Full Hd Monitör
Yok maalesef.evde monitör varmı.
benim attığım linki hiç değiştirmeden alabilirsinizBaşka bir monitör önerir misiniz bütçeyi aşıyor. Gerçekten 100 TL üstüne bile çıkamıyorum bütçemin.
Acaba linkini verebilir misiniz hazır alacağım yer var mı?
üstüne 220 tl kalıyor onunla isterseniz özellesştiririmbenim attığım linki hiç değiştirmeden alabilirsiniz
Yok ben kendi kafamdan yazdım hazır alırsan tam ucu ucuna işlemci taktıkları için geleceğe yönelik olmuyor.Başka bir monitör önerir misiniz bütçeyi aşıyor. Gerçekten 100 TL üstüne bile çıkamıyorum bütçemin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok maalesef.
monitörlere pek aşina değilim ama en iyi gözüken panelin ıps olduğunu biliyorum kardeşinizin bilgisayarını bilgisayarcıya satın benceBaşka bir monitör önerir misiniz bütçeyi aşıyor. Gerçekten 100 TL üstüne bile çıkamıyorum bütçemin.
Yok maalesef.
https://www.incehesap.com/legatee-2650-im-yavuz-selim-monitor-dahil-gaming-PC-fiyati-45761/benim attığım linki hiç değiştirmeden alabilirsiniz
üstüne 220 TL kalıyor onunla isterseniz özellesştiririm
istersen