Abi ciddimisinEvet arkadaşlar Bunu söylemek istemezdim ancak Beni bu duruma soktuğu için pişman olsada ben yaptıklarımdan pişman değilim.Dün Kardeşimle çok büyük kavga ettik Malesef burnunu kırmak zorunda kaldım. Artık okula bisikletle gidip gelicek, Yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kilit.
Ducati Monster vardı lisedeyken almıştım. üniversiteye geçince şehir dışında olduğu için sattık arabası olsun dedik. Ama bizde hata düşünmemek gerekiyor bisiklet aldım artık ne yapıyorsa yapsın çalışsın kazansın kendine ne istiyorsa alsın.Hocam araba değil de motosiklet düşündünüz mü? O bütçeye güzel motorlar alınabilir.
Hocam ben üzüldüm yaDucati Monster vardı lisedeyken almıştım. üniversiteye geçince şehir dışında olduğu için sattık arabası olsun dedik. Ama bizde hata düşünmemek gerekiyor bisiklet aldım artık ne yapıyorsa yapsın çalışsın kazansın kendine ne istiyorsa alsın.
Beyfendiye çok temiz corolla alıyordum. efsane kasa yaşlı arabasıymış onu git sen dedeme al felan diye başladı sonra bana küfür etmeye başlayınca kafa göz girdim. Burnu kırıldı. Sonra özür dilesede fayda etmedi. 2k ya bisiklet aldım. Verdim al bunla gidersin dedim ne yapıyorsa yapsın bu saatten sonra. Umrumda değil. Aylık 1500 TL harçlık veriyordum onuda kestim bakalım hayatı görsün biraz Öyle armut piş azıma düş zamanları bitti. Annem biraz tepkili bana ama yapıcak bişey yok baya şımartmışız geç oldu ama anladım.Hocam ben üzüldüm ya