Neler Yeni

Kardeşime İlk aracı için Öneri

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şahin sürüyordum bayadır, bugun connect sürdüm, frene dokunuyom araba duruyo mükemmel bir his lşasfksşlgkş Şahinde yarıya kadar basıyom alışmışım connectte basıyom biraz araba tak duruyo :dd
Ben şahin doğan severim ama çoğu dökülüyor
Hatta dün birinin şanzımanını indirdim vitesten atıyor diye yaptırdık taktım gene yapıyor sizin yapacağınız şanzımanın dedim ve . Gaza koymamla 2. Vitese kadar pati çekti
Aslında çok iyi yürüyor ama esnaf dediğin adam dalga geçiyor benle

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıfır motor olsa ne yazar araba dökülüyor
He. Her hafta bir ustaya gitmek istiyorsan hatta orada yatıp kalkmak akraba olmak istiyorsan alabilirsin
Araç 86 model
Şu arabayı lifte kaldırsam kapısı açılmaz
Çoğu çürük araba
Bakma şahin doğanda çürüyor ama bu arabanın zaten içinden geçmişlerdir. Sen piyasada pembe bir bmw gördüysen eğer bil ki o araba ile polis olmayan her köşe başı yan vermişlerdir

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
:D nerede yaşıyorsunuz ?
İstanbulda
Bizim zamanında aldığımız bir suzuki alto vardı
Kapının önüne koyduk sabah kalktık baktık araba yok
Diyorum acaba çekici mi aldı falan meğersem arabayı çalmışlar
1 hafta sonra bulduk arabayı .
Aynı olay komşumuzun başına da geldi. Tiposunu kapının önünden çalıp önce hırsızlık yapmışlar sonra fındık kırmaya gitmişler sonra komşu plakayı falan değiştirdi gelen geçene laf olmuştu araba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl sizce ?

Clio 2 tercihimdir
Klimalı bulursanız dalın direk

-CrawL

80+ Gold
İstanbulda
Bizim zamanında aldığımız bir suzuki alto vardı
Kapının önüne koyduk sabah kalktık baktık araba yok
Diyorum acaba çekici mi aldı falan meğersem arabayı çalmışlar
1 hafta sonra bulduk arabayı .
Aynı olay komşumuzun başına da geldi. Tiposunu kapının önünden çalıp önce hırsızlık yapmışlar sonra fındık kırmaya gitmişler sonra komşu plakayı falan değiştirdi gelen geçene laf olmuştu araba
Valla cidden zor ya arabayı koyunca insanım içi rahat etmez. Bizde arabayla geçerken mahalledeki çocuklar arabayı durdurup para ver yoksa sileceği kırarım diyordu.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Yurtdışında o araçtan daha iyi olanları 1000Dolar be 2Haftalık asgari ücret ile satın alabiliyorsun. Ama Burda o 1000Dolarlık araçtanda daha kötü bir araba için 1Yıl çalışman gerekiyor
asgari maaş 2800tl
12*2800= 33600
almanya asgari maaş 1500euro
sadece 1 ayda alıyorsun

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla cidden zor ya arabayı koyunca insanım içi rahat etmez. Bizde arabayla geçerken mahalledeki çocuklar arabayı durdurup para ver yoksa sileceği kırarım diyordu.
Zor bir şey evet
Kamera olmasa adamlar yakalanamazdı o zamanlarda

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Arkadaşlar söylemeyi unuttum kardeşim 196 cm boyunda Bu önerdiğiniz araçlarda sorun olurmu ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim

Kardeşim bunu attı bana ama haşat edecek biliyorum. Daha park etmeyi yapamıyor :) ah başımın belası napıcaz yaw
Genç adam, üstüne üniye gidicek, gezicek, tozucak vs. elbette güzel bir araba istemesi normal. Ben olsam şahinle üniye gitmek istemem açıkçası. Çok konforsuz ve kötü gözüken araçlar bu bütçedeki araçlar. Almışken iyi bir şey almanızı öneririm bütçe sıkıntısı yoksa.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Genç adam, üstüne üniye gidicek, gezicek, tozucak vs. elbette güzel bir araba istemesi normal. Ben olsam şahinle üniye gitmek istemem açıkçası. Çok konforsuz ve kötü gözüken araçlar bu bütçedeki araçlar. Almışken iyi bir şey almanızı öneririm bütçe sıkıntısı yoksa.
Hayatında il defa araç kullanıcak bunuda belirtmek isterim henüz park bile edemiyor :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
En azından daha yeni bir şeyler alman daha iyi olur.

Top Bottom