Kardeşime İlk aracı için Öneri

Şunlar da alınabilir hocam.Şahinden broadwaydan daha iyidir.

Şunlar da alınabilir hocam.Şahinden broadwaydan daha iyidir.
40k bütçe yazdım ancak bütçe sorunu yok sadece ilk defa araç kullanmayı öğreneceği araca fazla para ödemek istemiyorum yoksa sıfır araçta alırım ama biliyorum başıma gelecekleri :)

Tofaş almayın hocam. Artık çok eski olduğu için sanayiden çıkmaz o araba.

Tofaş almayın hocam. Artık çok eski olduğu için sanayiden çıkmaz o araba.
26 yıl babam Kullandı. 1 kere sanayi yüzü görmedi. Tamamen bakmakla alakalı Temiz düzgün bir şey alırsan üzmez sanayi yüzü görmezsin. Ancak yakıtı çok fazla oyüzden vazgeçtim.

Kesinlikle hidrolik direksiyonlu bir şey al. :) Şahinle direksiyon döndüreceğim diye kol egzersizi yapmasın.

clio uno tipo bakmanızı tavsiye ederim. brodway'de gayet güzel tercih.

Kardeşim bunu attı bana ama haşat edecek biliyorum. Daha park etmeyi yapamıyor :) ah başımın belası napıcaz yaw

Merhabalar Kardeşim Üniversite kazandı. Ehliyeti yeni aldı. Şöyle düzgün bir r9 almayı düşünüyorum. İlk arabası olacak mecbur park ederken yada kullanırken çarpacak Fazla masraf çıkarmasın kendiside biraz uğraşsın istiyorum. Sizce ne alsam çok alternatif var Babam Şahin al dedi. Bilemedim siz ne dersiniz ?

Aklımda şöyle bir şey var ?

Şahin tercih etmenizi önermem. Yeni başlamış olsa bile. Düzgün bir R9 Bence gayet uygun.

Kardeşim bunu attı bana ama haşat edecek biliyorum. Daha park etmeyi yapamıyor :) ah başımın belası napıcaz yaw
Bu Civic i sırf 5500 den sonra vtec açıyor diye istemiyorsa bende neyim ya :D Almayın bana kalırsa. İlk önce alışsın bi.

Merhabalar Kardeşim Üniversite kazandı. Ehliyeti yeni aldı. Şöyle düzgün bir r9 almayı düşünüyorum. İlk arabası olacak mecbur park ederken yada kullanırken çarpacak Fazla masraf çıkarmasın kendiside biraz uğraşsın istiyorum. Sizce ne alsam çok alternatif var Babam Şahin al dedi. Bilemedim siz ne dersiniz ?

Aklımda şöyle bir şey var ?

Bende şahin var çarparsam da canım sağolsun. Ama çarpınca sağ çıkmak biraz mesele...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,967
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri