Kardeşime laptop alıcam daha önce bilgisayar deneyimi yok ama merakı var

Elysion_

80+
Reaksiyon skoru
17
Öncelikle merhaba küçük kardeşim için laptop önerisi istiyorum daha önce bi bilgisayar deneyimi olmadı ama gelip gelip benim bilgisayarımdan oyun oynamak istiyor haliyle ara sıra izin veriyorum ama tam Bi bilgisayar cahili yine de almışken çok kötü olmayan ortalama her oyunu düşük ayarlarda dahi olsa açabilen 3-5 yıl öğrenene kadar götürecek bişey arıyorum fiyat bandı 20 25 26 o şekilde
Kendim biraz araştırdım bunu buldum bunun hakkında ne düşünüyorsunuz mesela https://www.hepsiburada.com/lenovo-...magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail

Öncelikle merhaba küçük kardeşim için laptop önerisi istiyorum daha önce bi bilgisayar deneyimi olmadı ama gelip gelip benim bilgisayarımdan oyun oynamak istiyor haliyle ara sıra izin veriyorum ama tam Bi bilgisayar cahili yine de almışken çok kötü olmayan ortalama her oyunu düşük ayarlarda dahi olsa açabilen 3-5 yıl öğrenene kadar götürecek bişey arıyorum fiyat bandı 20 25 26 o şekilde
Kendim biraz araştırdım bunu buldum bunun hakkında ne düşünüyorsunuz mesela https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-5-7235hs-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83jc000qtr-p-HBCV0000771H5M?magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail
Laptop alma masaüstü al 30K ya 5060 kasa alabilirsin

Laptop alma masaüstü al 30K ya 5060 kasa alabilirsin
Tank gibi kasam var arkadaşım Allaha şükür kardeşim laptop istiyor kız ödev fln yapacak kütüphaneye götürecek oyğzden laptop arıyorum yine de sağol düşüncen için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk buna baktım arkadaşım da kullanıyor ama bunda 50w ekran kartı var baya düşük yani

Kendim biraz araştırdım bunu buldum bunun hakkında ne düşünüyorsunuz mesela https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-5-7235hs-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83jc000qtr-p-HBCV0000771H5M?magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail
Attığını alman mantıklı ev dışı da da kullanacaksa ryzen işlemciler daha iyi pil ömrü olarak

Attığını alman mantıklı ev dışı da da kullanacaksa ryzen işlemciler daha iyi pil ömrü olarak
Çok yönlü olarak kullanılacak bşr bilgisayar arıyorum yani kısacası yeri gelicek kütüphanede 2 3 saat ders çalışacak yeri gelicek evde saatlerce valorant sims oynayacak bunlar örnek yani o tarz bişey arıyorum kendi bulabildiğim en mantıklı olan da oydu sizin görüşünüzü de almak istedim

Çok yönlü olarak kullanılacak bşr bilgisayar arıyorum yani kısacası yeri gelicek kütüphanede 2 3 saat ders çalışacak yeri gelicek evde saatlerce valorant sims oynayacak bunlar örnek yani o tarz bişey arıyorum kendi bulabildiğim en mantıklı olan da oydu sizin görüşünüzü de almak istedim
Hocam attığınız zaten alınabilir ama loq?
Anakartları yanıyo diyolar şahsen hiç Lenovo cihaz kullanmadım

Kral bu biraz güçsüz kalmaz mı be

Hocam attığınız zaten alınabilir ama loq?
Anakartları yanıyo diyolar şahsen hiç Lenovo cihaz kullanmadım
Bak şimdi içime bi kurt düşürdün yanıyor fln diyince

Hocam kız öğrencisine bence gaming laptop almayın kütüphanede hepsi buldozer gibi ses çıkartır

Oyun falan oynamıyorsa Huawei matebook d16 bakabilirsin

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Geri