rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Bırak da zaman geçirecek bir şey bulmuş onu değerlendirsin.Valo girince sinir küpü oluyor. Bir tane yapıştırasım geliyor.
Bırak da zaman geçirecek bir şey bulmuş onu değerlendirsin.Valo girince sinir küpü oluyor. Bir tane yapıştırasım geliyor.
hocam niye kısıtlıyorsunuz çocuğuÇocuk Valo'da plata kadar çıktı. Sonra sildim Valo'yu da.
Eğer geçirdiği zaman ona fayda sağlamayacaksa rahatlamak yerine stres olacaksa karışırım.Bırak da zaman geçirecek bir şey bulmuş onu değerlendirsin.
Siz hangi oyunları oynuyorsunuz çok merak ettim.Eğer geçirdiği zaman ona fayda sağlamayacaksa rahatlamak yerine stres olacaksa karışırım.
Oyun oynarken kim stres olmuyor ki?Eğer geçirdiği zaman ona fayda sağlamayacaksa rahatlamak yerine stres olacaksa karışırım.
onlarıda yasaklamışiyi yapmışsın valoranta csye falan başlat düzgün oyun oynasın bari
canerim çocuk büyümüş benden bile büyük fakat benden daha fazla kısıtlanıyor normalmi seneceEğer geçirdiği zaman ona fayda sağlamayacaksa rahatlamak yerine stres olacaksa karışırım.
Yaptılar zaten. O zaman sinirlenmiştim. Fakat şimdi biraz daha piştim denebilir. Haklı buluyorum şimdi onları. Online oyun abi kardeş psikolojimizi bozdu.Bir de böyle karışırım vs. çok da doğru bir tavır değil aynısını sana annen veya baban yapsa ne olacak?
Bıçak oynadığı için yasaklamakta haklısın reko atsaydi hak vermezdim ajdhhsjdKardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Sizce haklı mıyım? Başka oyun oynasa lafım yok.
Sorun orada zaten. Eğlenceli vakit geçirmiyor. Stres oluyor. Oyunların eğlenmek için oynandığını unutan tayfadanOyun oynamak ona eğlenceli bir vakit geçirmeyi sağlar, siz nasıl bir fayda bekliyorsunuz başka