- Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyor da şiddet yok aramızda. O kadar da değil. O da vurmuyor ben de.Yaşı ufak osla anlarım da 15 yaşındaki birine oyunu nasıl yasaklayabiliyorsun ya . Aranız bozulmuyor mu veya demiyor mu sana ne diye ?
Diyor da şiddet yok aramızda. O kadar da değil. O da vurmuyor ben de.Yaşı ufak osla anlarım da 15 yaşındaki birine oyunu nasıl yasaklayabiliyorsun ya . Aranız bozulmuyor mu veya demiyor mu sana ne diye ?
o olmadı işte cs valo kırmızı cızgıonlarıda yasaklamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
canerim çocuk büyümüş benden bile büyük fakat benden daha fazla kısıtlanıyor normalmi senece
Bence haklısın, 15 yaşına gelmiş çocuk halen zula mı oynar? gitsin adam gibi cs oynasın.Kardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Sizce haklı mıyım? Başka oyun oynasa lafım yok.
cs vs başlatKardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Adamım benim ya. En güçlü silah kredi kartı o oyunda gitsin cs bıç oynasınKardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
CS:GO'yu da Valorant'ı da yasakladım. Zula'yı P2W ve kalitesiz olduğu için. Diğerlerini psikolojisini bozduğu için. Diyom Battlefield 1 oyna. Bana ne diyor? En azından vuruş hissiyatı denen şey var.cs bıç oynasın