Kardeşime Zula'yı yasakladım doğru mu yaptım?

15 yaşında çocuga nasıl bir şey yasaklayabiliyorsun kanka onu anlamadım abisini dövüyordu bizim arkadaslar 15 yasindayken 😂

ya hocam kanser diyoruz abuk subuk oyun diyoruz ama seven varmı var yinede diyecek bir şey yok zorla yapsan pişman olup üzüleceksin bir gün o yüzden bırak ne yaparsa yapsın

Kardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Sizce haklı mıyım? Başka oyun oynasa lafım yok.
Hocam oynasın yani neden karışıyorsunuzki

zevkler ve renkler tartışılmaz. bırak istediği gibi eğlensin. oyun oynamaktaki amaç zaten eğlenmek.

ya hocam kanser diyoruz abuk subuk oyun diyoruz ama seven varmı var yinede diyecek bir şey yok zorla yapsan pişman olup üzüleceksin bir gün o yüzden bırak ne yaparsa yapsın
ama lol başlamasın

Garip şeyler söylüyorsun çözüm bulamadım. :D
Garip değil. Bazı kişiler vardır benim ki de o hesap. Oyunu oynarken eğlenmeyi unutuyor. Takımına kötü biri geldiği zaman küfür. İstemem öyle şeyler.

15 yaşında çocuga nasıl bir şey yasaklayabiliyorsun kanka onu anlamadım abisini dövüyordu bizim arkadaslar 15 yasindayken 😂
Uykusunda boğardım öyle bir durumda olsam sen kimsin diyip

Oynasın Caner ne olacak aaa

Yaşı ufak osla anlarım da 15 yaşındaki birine oyunu nasıl yasaklayabiliyorsun ya :D . Aranız bozulmuyor mu veya demiyor mu sana ne diye ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,282
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri