rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
O zaman siz oynarken eğlenmiyorsunuz ki.Online oyun abi kardeş psikolojimizi bozdu.
Garip şeyler söylüyorsun çözüm bulamadım.
O zaman siz oynarken eğlenmiyorsunuz ki.Online oyun abi kardeş psikolojimizi bozdu.
Hocam oynasın yani neden karışıyorsunuzkiKardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Sizce haklı mıyım? Başka oyun oynasa lafım yok.
bırak oynasın.Kardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Sizce haklı mıyım? Başka oyun oynasa lafım yok.
ama lol başlamasınya hocam kanser diyoruz abuk subuk oyun diyoruz ama seven varmı var yinede diyecek bir şey yok zorla yapsan pişman olup üzüleceksin bir gün o yüzden bırak ne yaparsa yapsın
kardeş dediği 15 yaşında kendi kararını verebilir, ayrıca valo falanda yasaklamış neresi iyi kararÇok iyi karar bende robloxu yasakladım
Garip değil. Bazı kişiler vardır benim ki de o hesap. Oyunu oynarken eğlenmeyi unutuyor. Takımına kötü biri geldiği zaman küfür. İstemem öyle şeyler.Garip şeyler söylüyorsun çözüm bulamadım.
Uykusunda boğardım öyle bir durumda olsam sen kimsin diyip15 yaşında çocuga nasıl bir şey yasaklayabiliyorsun kanka onu anlamadım abisini dövüyordu bizim arkadaslar 15 yasindayken