Kardeşime Zula'yı yasakladım doğru mu yaptım?

iyi yapmışsın valoranta csye falan başlat düzgün oyun oynasın bari

Eğer geçirdiği zaman ona fayda sağlamayacaksa rahatlamak yerine stres olacaksa karışırım.
Oyun oynarken kim stres olmuyor ki? :D
Bir de böyle karışırım vs. çok da doğru bir tavır değil aynısını sana annen veya baban yapsa ne olacak?

Bir de böyle karışırım vs. çok da doğru bir tavır değil aynısını sana annen veya baban yapsa ne olacak?
Yaptılar zaten. O zaman sinirlenmiştim. Fakat şimdi biraz daha piştim denebilir. Haklı buluyorum şimdi onları. Online oyun abi kardeş psikolojimizi bozdu.

Kardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Sizce haklı mıyım? Başka oyun oynasa lafım yok.
Bıçak oynadığı için yasaklamakta haklısın reko atsaydi hak vermezdim ajdhhsjd

Bırak oynasin knk ben de 3 yil öncesine kadar deli gibi oynardim kuzenimle çok zevk alirdim
Ve o zamanlae mutluydum tabi okul harcliklarimi felan hep ona yatirirdim pismanmiyim degilim şuan oynamam pay to win bir oyun ve çok kötü mekanikleri felan bence ama o zaman çok güzel geliyordu mutlu ediyordu birak o da oynasin mutlu olsun zevk alsin zaten durumlar malüm çok karişma

15 yaşına gelmiş çocuğun neyini kısıtlıyorsun çok saçma. İstediğini oynayabilir çocuk. Ona faydalı faydasız o bilir ama sen mantıklı düşünmüyorsun hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,520
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri