Zevkler ve renkler tartışılmaz. Düşünce yapınız farklı kimin ne oynamaktan zevk aldığını bilemezsiniz.Kardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Sizce haklı mıyım? Başka oyun oynasa lafım yok.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Düşünce yapınız farklı kimin ne oynamaktan zevk aldığını bilemezsiniz.
Ya öyle de ne bilim 15 yaşında gelmiş.adkmhdakomh hocam bırak çocuk istedigi oyunu oynasın bence
Lol'e başlarsa yandın. Ha bu arada küfür vs etmiyorsa bir sorun yok bence. Benim abimde küçükken minecraft'ı piksel piksel olduğu için yasaklamıştı unutamıyorum.Başka oyun oynasa lafım yok.
Valorant lol oynattırmayın da ne oynuyorsa oynasın hocam sonra takıma felan gelmesinKardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Allah korusun hocamLol'e başlarsa yandın. Ha bu arada küfür vs etmiyorsa bir sorun yok bence. Benim abimde küçükken minecraft piksel piksel diye yasaklamıştı unutamıyorum.
Çocuk Valo'da plata kadar çıktı. Sonra sildim Valo'yu da.Valorant lol oynattırmayın da ne oynuyorsa oynasın hocam sonra takıma felan gelmesin
Hocam siz çocuğun önüne geçmişsiniz ama belki esporcu olacaktı ?Çocuk Valo'da plata kadar çıktı. Sonra sildim Valo'yu da.
Görseniz nasıl oluyor? Ruh hali değişiyor birden.Hocam siz çocuğun önüne geçmişsiniz ama belki esporcu olacaktı ?
Çocuğun zevkinin önüne geçmişsin bir tık.Kardeşim Zula oynamayı seviyor sebebi ise arkadaşları ordaymış. Ama görseniz çok boş ya. He el 30 dk sürüyor. Ve bıçak oynuyorlar. Boş boş git gel bıçak.
Valo girince sinir küpü oluyor. Bir tane yapıştırasım geliyor.Valorant'ı da oynuyormuş ve onu da silmişsin çocuğun zevklerine karışma da ne yapacaksa yapsın.
canere şaşırmıyorum artıkÇocuğun zevkinin önüne geçmişsin bir tık.
Yorumlarda da 15 yaşında demişsin bir da oynasın oyununu, sana karışıyorlar mı ki bunu oynuyorsun diye?
Valorant'ı da oynuyormuş ve onu da silmişsin çocuğun zevklerine karışma da ne yapacaksa yapsın.