Neler Yeni

Kardeşimin Espor Takımına Girmesini İstiyorum.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
edit işlemlerini sen yap her maçtan en az 2-3 video çıkart günde 5-6 shorts ekle aynı zamanda bunları açtığınız instagrama reels ve tiktok a atın 3 sosyal medya eşit şekilde büyüsün. Aynı zamanda bi script sayesinde de (r10net'den bulunabilir) otomatik yeni video olduğu zaman twittera youtube videosunun linkini atıcak şekilde bi sistem bulun. Nick iyi seçin , logo - intro vs. gerekirse profesyonelce yapın , twitch yayınlarına başlayabilir başlarsa başlığa 13 yr ascendant rank falan yazın ilgi çeksin , vp çekilişleri düzenleyin ki kitlesi büyüsün , discord sunucusunu aktif tutun. Sonrasında 500-1000 izlenen bildiğiniz tüm yayıncılara twitter ve instagram üzerinden yazın maç teklifi verin beraber girin onların yayınında da tanınmış olursun. Sonra daha büyük yayıncılar ile konuşmaya başlarsınız yazarsınız işte şu sosyal medya hesaplarım , bu daha öncesinde yayın yaptığım yayıncılar sizinle de yapmak istiyorum vb. kabul ederlerse iyi olur tabi.

Böyle kısa kariyer planı olabilir.

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
Bence burada yanılıyorsunuz, support oynayan birisi reyna oynayan birisinden daha fazla kill aldıysa demekki burada bir şey var. Ne gibi bir şey var derseniz, takıma daha çok killi olan mı katkı sağlar az olan mı?
kendini geliştirmesi gerek çünkü yaş bir şey fark etmiyor 13 yaş 400rr sevisinde dolaşan çok oyuncu var ama küçük yaşta olması işine yarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
TROL KONU DEĞİLDİR LÜTFEN BOŞ YAPACAKLAR YAZMASIN :)
Merhaba dostlar, kardeşim 13 yaşında ve valorantta yeni gelen yeşilli rankta ve bu ranka tek başına çıktı (takımı yok anlamında). Bronz elodaki beni altın 2'ye kadar çıkarttı. Piyasadaki bildiğim takımlara yazdım ama pek takan olmadı tahmin edebileceğiniz üzere. Bu konuyu açma amacım ise hem bildiğiniz başka takımların isimlerini ve kardeşimi nasıl değerlendirebileceğim hakkında öneri almak.
Yeşilli ranka çıkarken ki maçları;
Hocam çok fazla farklı ajan oynuyor. Bir tane main karakter seçse daha iyi bir performans sergileyebilir.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bildiğim kadarıyla esporcular gününün ciddi bir kısımlarında sürekli antrenman vb. yapıyorlar. Kardeşinde 13 yaşındaymış. Bence espora vermeyin. Daha küçük olduğu için ilk başta güzel gelebilir, fakat sonradan zamanını boşa kaybettiğini anlayacaktır. Son olarakta ders başarısı düşecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Bildiğim kadarıyla esporcular gününün ciddi bir kısımlarında sürekli antrenman vb. yapıyorlar. Kardeşinde 13 yaşındaymış. Bence espora vermeyin. Daha küçük olduğu için ilk başta güzel gelebilir, fakat sonradan zamanını boşa kaybettiğini anlayacaktır. Son olarakta ders başarısı düşecektir.
Düşüncenize katılıyorum hocam.
E spordan sonuçta ömür boyu para kazanmayacak.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
En azından unlostun tanıttığı küçük arkadaş gibi olsa yeter, oradan sonra ben yükseleceğine inanıyorum. Yaşı daha 13 kendini dahada geliştirebilir.
Ve ek olarak derslerinide düzende tutmaya çalışacağım, zorda kalırsam ailemden, kuzenlerimden yardım alabilirim.

w.mert

80+
Merhaba dostlar, kardeşim 13 yaşında ve valorantta yeni gelen yeşilli rankta ve bu ranka tek başına çıktı (takımı yok anlamında). Bronz elodaki beni altın 2'ye kadar çıkarttı. Piyasadaki bildiğim takımlara yazdım ama pek takan olmadı tahmin edebileceğiniz üzere. Bu konuyu açma amacım ise hem bildiğiniz başka takımların isimlerini ve kardeşimi nasıl değerlendirebileceğim hakkında öneri almak.
güzel yerlere gele bilir

mfimmel

80+ Silver
Öncelikle aimi makineyse fakat entry girip tek başına vurup ölüyorsa e-spor camiasına giriş yapamaz.

Takım oyununa iyice hakim olması lazım zaten bir takımın akademisine girerse de eğitilir.

Top Bottom