Dahası
- Reaksiyon skoru
- 204
- İsim
- Mehmet Ali Aladağ
- İlgilendiği Kategoriler
- Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
- Steam
- Mehmetali20100
- Discord
- mehmetali2407
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ailem sıpaya kızmıyor, denetim uygulaması kursam ne olacak saldım çayıra politikası uyguluyorlarannenin telefonuna ebeveyn denetimi uygulaması kurup cihaz içindeki gmail ile eşleştirip her şeye kısıtlama getir. kendin içinde ayrı ekran açma ayarı vardır illaki öyle bir şey bakabilirsn. mesela xiaomide ayrı ekran açtığında ekrana hangi şifreyi girersen o ekrana giriyor. biraz kurcala bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikinci evre gerçekleşti eve çin çubuğu filan aldı noodle filan yiyor şuşiciye gidelim diye ağlıyorİlk evresi bu senin daha çekeceğin var hacı. İkinci evresi kore sevdalısı olmaya başlar, peşinden öteki şeyler, derken bir bakmışsın ergenusa dönüşmüş. Sen onu istediğin kadar kısıtla döv et etki etmez, ortamı böyle olduğu sürece değişmez, max karşına alıp konuşursun fazlası çıkmaz.
ailem kardeşime sen tiktok izleyebilirsin senonların iyi ya da kötü olduğunu ayırt edebilecek kadar büyüdün diyor asahhaahaksjhdsdhgdostum aslında haklısın ama işin böyle olması bunu düzeltmek için çaba göstermezsek daha kötüye gideceği gerçeğini değiştirmez. Bakın burada irade sahibi olun bence, tik toku vs. yasakladığınızda mesela kriz çıkaracak belki de aileniz sizden yana olmayacak oraları vs. bilmiyorum ama işte istediği şeyi desin yasaklayın. hatta durumu aileniz biliyorken bir şey dememesi garip geldi bilmiyorsa söyleyin zaten. bir arkadaşın dediği gibi başka bir cihazdan ebeveyn denetimi yükleyin.
olm donanım arşivinde niye fuhuş sitesi reklamı çıkıyor? bende 8K tv filan çıkıyorGerçekten çok tehlikeli ( telefonu sadece arama ve arada foruma girmek için kullanıyorum)
İçinde fuhuş tan teroristine kadar olan bir uygulamanın hala yasaklanmamis olması çok saçma
Son düzenleme: