Neler Yeni

Kardiyo yapmam gerekli mi?

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Boyum 170, 55 kiloyum ama yağ oranım kiloma göre fazla tam değerini bilmiyorum ama vücudum yağlı karnımdaki yağların gitmesi için kardiyo yapmam gerekli mi?
Ön kol-Göğüs
Arka kol-Sırt
Bacak-Omuz
olarak 3 günlük antrenman programım var buna ek olarak 1 gün boyunca sadece kardiyo ve karın antrenmanı eklesem nasıl olur ya da karın kaslarımı belli etmek için ne yapmam lazım?

fuathan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fuathan Karapınar
İlgilendiği Kategoriler
Her türlü teknoloji, Kripto Para Borsası
Instagram
https://www.instagram.com/fuathankarapnr/
Twitter
Vulturus0
Facebook
fthnkrpnr
zamanla bunu kendin çözeceksin kendi vücudunu tanıyan sensin yani metabolizmaya da bağlı olarak günlük aldığın kaloriyede bağlı olarak değişen bir durum bu ama tabi eklersen iyi fakat yıpranman biraz fazla olacağı için beslenme ve dinlenme olayını da ayarlamak zorundasın, yani henüz yeniysen kardiyoyu bir kenara bırak ağırlık kaldırmaya bak.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Boyum 170, 55 kiloyum ama yağ oranım kiloma göre fazla tam değerini bilmiyorum ama vücudum yağlı karnımdaki yağların gitmesi için kardiyo yapmam gerekli mi?
Ön kol-Göğüs
Arka kol-Sırt
Bacak-Omuz
olarak 3 günlük antrenman programım var buna ek olarak 1 gün boyunca sadece kardiyo ve karın antrenmanı eklesem nasıl olur ya da karın kaslarımı belli etmek için ne yapmam lazım?
Kardiyo yağlı olmasan bile yapılması faydalı bir şey. Kalp sağlına iyi geliyor.
Karın yağlarını eritmek için kardiyo yapmalısın, karın antrenmanı yapmalısın ve beslenmene dikkat etmelisin.
En önemlisi beslenmedir ne kadar kardiyo da yapsan beslenmeye dikkat etmezsen o yağları eritemezsin.
Bol bol protein al, kaliteli karbonhidrat ve yağlar tüket.

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
170 boy 55 kiloda yağın fazla duruyorsa kas oranın az olduğu içindir. Boyuna göre kilon zaten düşük sayılır bundan sonra düzgün görünmek için kilo vermen değil kas yapman lazım. Kardiyo yapmana gerek yok ama genel olarak bedene faydaları için istersen yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom