2. kere ciktiysa urun alinan yere geri gonderilir ve iade gerceklesir diye biliyorum oyle degilse yarin tekrar dagitima cikar veya dagitima cikmadan once subeden alma sansiniz olurKargo alıcıya ulaşamadı diyor arkadaşlar bundan sonra ne olacak. Not dağıtıma çıkarılmış, alıcıya ulaşamamış. Bundan sonraki adımlar nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün dağıtıma çıktı hocam. 1. yane2. kere ciktiysa urun alinan yere geri gonderilir ve iade gerceklesir diye biliyorum oyle degilse yarin tekrar dagitima cikar veya dagitima cikmadan once subeden alma sansiniz olur
eyvallah hocam2. kere ciktiysa urun alinan yere geri gonderilir ve iade gerceklesir diye biliyorum oyle degilse yarin tekrar dagitima cikar veya dagitima cikmadan once subeden alma sansiniz olur
ne demek rica ederimBugün dağıtıma çıktı hocam. 1. yane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyvallah hocam
Kargo bayi aranacak hakkınız varsa ertesi gün veya öğleden sonraki kurye çıkışında bir daha getirilecek. Eğer Sadece bir çıkış hakkı varsa gidip bayiden alınacak. Alınmaz ise 1 hafta sonra geri döner kargo.
not: Bazı firmalar gün sonu yapınca sisteme alıcıya ulaşamadı giriyor.
Para geliyor hocam. 100 satışım falan oldu ondan sıkıntı yok. Alıcı onaylasın yeter para lazım kasa alacağım.Sahibinden icin yaziyorsunuz sanirim.Paramguvendeyle sattysaniz 2 veya 3gun icinde parasi gelitordu sanirim