Yardım Kargo alıcıya ulaşamadı

Cheazy

80+
Reaksiyon skoru
239
Kargo alıcıya ulaşamadı diyor arkadaşlar bundan sonra ne olacak. Not dağıtıma çıkarılmış, alıcıya ulaşamamış. Bundan sonraki adımlar nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim.

Kargo alıcıya ulaşamadı diyor arkadaşlar bundan sonra ne olacak. Not dağıtıma çıkarılmış, alıcıya ulaşamamış. Bundan sonraki adımlar nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim.
2. kere ciktiysa urun alinan yere geri gonderilir ve iade gerceklesir diye biliyorum oyle degilse yarin tekrar dagitima cikar veya dagitima cikmadan once subeden alma sansiniz olur

2. kere ciktiysa urun alinan yere geri gonderilir ve iade gerceklesir diye biliyorum oyle degilse yarin tekrar dagitima cikar veya dagitima cikmadan once subeden alma sansiniz olur
Bugün dağıtıma çıktı hocam. 1. yane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah hocam

Kargo bayi aranacak hakkınız varsa ertesi gün veya öğleden sonraki kurye çıkışında bir daha getirilecek. Eğer Sadece bir çıkış hakkı varsa gidip bayiden alınacak. Alınmaz ise 1 hafta sonra geri döner kargo.
not: Bazı firmalar gün sonu yapınca sisteme alıcıya ulaşamadı giriyor.

eğer bugü getirmediyse yarın tekrar dağıtama çıkar. geçen aras yapmıştı bana

Yurtiçi hocam şu anki kargo, o Süratte yapılıyor diye biliyorum da bakacaz duruma.
Kargo bayi aranacak hakkınız varsa ertesi gün veya öğleden sonraki kurye çıkışında bir daha getirilecek. Eğer Sadece bir çıkış hakkı varsa gidip bayiden alınacak. Alınmaz ise 1 hafta sonra geri döner kargo.
not: Bazı firmalar gün sonu yapınca sisteme alıcıya ulaşamadı giriyor.

Sahibinden icin yaziyorsunuz sanirim.Paramguvendeyle sattysaniz 2 veya 3gun icinde parasi gelitordu sanirim

Sahibinden icin yaziyorsunuz sanirim.Paramguvendeyle sattysaniz 2 veya 3gun icinde parasi gelitordu sanirim
Para geliyor hocam. 100 satışım falan oldu ondan sıkıntı yok. Alıcı onaylasın yeter para lazım kasa alacağım.

Her kargo şirketi 2. kez dağıtıma çıkarmıyor. Şubede 3 gün bekler, alıcı o sürede şubeden teslim almazsa iadeye gider.
Ayrıca üstteki arkadaşın dediği doğru bazı kargo firmaları gün sonu geldiğinde elinde paket kalırsa adrese gitmediği halde sistemden alıcıya ulaşılamadı diyebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,498
Üyeler
174,886
Son üye
efraim006
Geri