Neler Yeni

Kargo eve ulaşınca hasar var ise ne yapılmalı?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar kargom belki bugün belki yarın gelecek. Hasar var ise ne yapayım. Kamera kaydı açıp kargocu ilemi beraber açmalıyım. Monitör aldım zaten ekranda kırık çatlak yoksa gerisi açılmadan anlaşılmaz.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
Kargocuya tutanak tutup iade etmeyi istiyorum diyorsun bu kadar.
İade edecek zamanın yoksa kargocu geldiğinden itibaren kamerayı açıp video kaydı eşliğinde ürünü açabilirsin.
Ama olası bir arızada bu videoyu THH sunman vs gerekecek ve biraz uğraştırır o kadar

MrTito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Burak
Arkadaşlar kargom belki bugün belki yarın gelecek. Hasar var ise ne yapayım. Kamera kaydı açıp kargocu ilemi beraber açmalıyım. Monitör aldım zaten ekranda kırık çatlak yoksa gerisi açılmadan anlaşılmaz.
Eğerki kargo geldiğinde kutusu ezik büzüşmüsse direk kargocudan tutanarak tutarak ürünü kabul etmeyebilirsin. Eğerki kutusunda bir şey yok içinde bir şey olabilirmi diye şüpheleniyorsan hemen hemen her üründe güvenlik bandrolü olur onları açmadan önce ürünü açarken videoya çek.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğerki kargo geldiğinde kutusu ezik büzüşmüsse direk kargocudan tutanarak tutarak ürünü kabul etmeyebilirsin. Eğerki kutusunda bir şey yok içinde bir şey olabilirmi diye şüpheleniyorsan hemen hemen her üründe güvenlik bandrolü olur onları açmadan önce ürünü açarken videoya çek.
Ürünü açarken kargocu yanımda olmalımı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargocuya tutanak tutup iade etmeyi istiyorum diyorsun bu kadar.
İade edecek zamanın yoksa kargocu geldiğinden itibaren kamerayı açıp video kaydı eşliğinde ürünü açabilirsin.
Ama olası bir arızada bu videoyu THH sunman vs gerekecek ve biraz uğraştırır o kadar
Sağolun hocam

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y

Sağolun hocam
hayır, beklemez zaten. Kargocu yanındayken kutuda eziklik yırtılma vs buyuk boyutta var mı diye bak. Yoksa kargoyu normal sekilde eve al adamı yolla. evde paketi acarken video cek. İmkan varsa paketi acıp monitoru kurup sorun olmadıgını gorene kadar kesintisiz video cek.

MrTito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Burak

Sağolun hocam
Kargocu beklemez büyük ihtimal dediğim gibi ürünü açarken videoya çekin monitörse birde ölü piksel testini yapın umarım sorun yaşamassınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,402
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom