Kargocu reddetmez zaten kargoda sorun varsa teslim alma doğrudan geri yolla heleki pahalı bir şeyseKargoyu teslim alırken neler yapmam lazım kargoyu aldığım zaman tutanak tutmak istediğim zaman kargocu red ederse geri göndermek yerine ne yapabilirim.
Yurt içi kargo vasıtasıyla geleceğini tahmin ediyorum yurt içi kargoyu önceden kullanmıştım bayi gibiymiş gibi kimlik falan vermeden işlem yaptığımı hatırlıyorum pahalı bir şey olacağı için tutanak 'garanti' sağlıyacak bana.Hasarlı geleceği kesin mi?
Umarım istediğiniz gibi gelir ürün.Yurt içi kargo vasıtasıyla geleceğini tahmin ediyorum yurt içi kargoyu önceden kullanmıştım bayi gibiymiş gibi kimlik falan vermeden işlem yaptığımı hatırlıyorum pahalı bir şey olacağı için tutanak 'garanti' sağlıyacak bana.
Tutanak istersen %99.99 reddeder. Israrla tutanak tutmuyorlar.Kargoyu teslim alırken neler yapmam lazım kargoyu aldığım zaman tutanak tutmak istediğim zaman kargocu red ederse geri göndermek yerine ne yapabilirim.
Anlamanız Çok zor hocam valla. Kargo kutusu normal olan bir klavye kutusu ezikler ile dolu geldi. Neyse ki klavye sağlamdı. Ben kendi kutusunu açana kadar kargocu çoktan gitmiş oluyor.Kargoyu teslim alırken neler yapmam lazım kargoyu aldığım zaman tutanak tutmak istediğim zaman kargocu red ederse geri göndermek yerine ne yapabilirim.
Vay arkadaş ne kadar zorlamışlar ya. Bizim buradaki kargocuların çoğu numarasını verir bana. Bir sıkıntı olursa ara beni tutanak tutmaya gelirim diye de belirtirler her seferinde. O konuda şanslı hissediyorum. İşini iyi yapan birilerini bulmak zor gerçekten.Tutanak istersen %99.99 reddeder. Israrla tutanak tutmuyorlar.
Geçen gün şubeden teslim aldığım ürün için, 3 kere hakem heyetine gideceğimi söylememe rağmen şube müdürü tutanak tutmadı.
Eskişehir Bölge Müdürlüğüne falan bir dünya şikayet oluşturdum, 1 hafta boyunca uğraştıktan sonra 7. gün alabildim tutanağı.
Kutuyu bıraktıktan sonra çekip gitmesine izin verme.