Neler Yeni

Kargo hasar tespit tutanağı

Horizante

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Atahan kılıç
Kargoyu teslim alırken neler yapmam lazım kargoyu aldığım zaman tutanak tutmak istediğim zaman kargocu red ederse geri göndermek yerine ne yapabilirim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hasarlı geleceği kesin mi?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Kargoyu teslim alırken neler yapmam lazım kargoyu aldığım zaman tutanak tutmak istediğim zaman kargocu red ederse geri göndermek yerine ne yapabilirim.
Kargocu reddetmez zaten kargoda sorun varsa teslim alma doğrudan geri yolla heleki pahalı bir şeyse

Horizante

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Atahan kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hasarlı geleceği kesin mi?
Yurt içi kargo vasıtasıyla geleceğini tahmin ediyorum yurt içi kargoyu önceden kullanmıştım bayi gibiymiş gibi kimlik falan vermeden işlem yaptığımı hatırlıyorum pahalı bir şey olacağı için tutanak 'garanti' sağlıyacak bana.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yurt içi kargo vasıtasıyla geleceğini tahmin ediyorum yurt içi kargoyu önceden kullanmıştım bayi gibiymiş gibi kimlik falan vermeden işlem yaptığımı hatırlıyorum pahalı bir şey olacağı için tutanak 'garanti' sağlıyacak bana.
Umarım istediğiniz gibi gelir ürün.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tutanak istersen %99.99 reddeder. Israrla tutanak tutmuyorlar.
Geçen gün şubeden teslim aldığım ürün için, 3 kere hakem heyetine gideceğimi söylememe rağmen şube müdürü tutanak tutmadı.
Eskişehir Bölge Müdürlüğüne falan bir dünya şikayet oluşturdum, 1 hafta boyunca uğraştıktan sonra 7. gün alabildim tutanağı.
Kutuyu bıraktıktan sonra çekip gitmesine izin verme.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,870
İsim
Oğuz Oğuz
Anlamanız Çok zor hocam valla. Kargo kutusu normal olan bir klavye kutusu ezikler ile dolu geldi. Neyse ki klavye sağlamdı. Ben kendi kutusunu açana kadar kargocu çoktan gitmiş oluyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tutanak istersen %99.99 reddeder. Israrla tutanak tutmuyorlar.
Geçen gün şubeden teslim aldığım ürün için, 3 kere hakem heyetine gideceğimi söylememe rağmen şube müdürü tutanak tutmadı.
Eskişehir Bölge Müdürlüğüne falan bir dünya şikayet oluşturdum, 1 hafta boyunca uğraştıktan sonra 7. gün alabildim tutanağı.
Kutuyu bıraktıktan sonra çekip gitmesine izin verme.
Vay arkadaş ne kadar zorlamışlar ya. Bizim buradaki kargocuların çoğu numarasını verir bana. Bir sıkıntı olursa ara beni tutanak tutmaya gelirim diye de belirtirler her seferinde. O konuda şanslı hissediyorum. İşini iyi yapan birilerini bulmak zor gerçekten.

Manson13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan1989
Kargocu red eder diye birsey yok fakat tavsiyem şubeden teslim alman rahat rahat acip tum kutulari kontrol edersin bol zaman ile

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Aynı konu başlıginı açıcaktim. Bende eger alırsam ups ile gelicek ama daha önce ups ile kargo almadım. Bu kargo ile alisveris yaoan varmı hiç. Yanında baktirmaya musade etti mi?

Top Bottom