Neler Yeni

Kargo teslim alınırken yapılması gerekenler nelerdir?

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
Uğraşmazsa uğraştıracaksınız. Herkes işini düzgün yapmalı. Yoksa böyle gelip böyle götürmeye çalışırlar sürekli. Olan yine müşteriye olur. İşte biraz ciddiyet ve sert davranmak gerekiyor o dinlememe kısmında.
Sizin dediğinizde mantıklı; ama yani pek bekleyeceğini sanmıyorum. Kargo şubesinde açmak bana daha mantıklı gibi geliyor. Sizce?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Sizin dediğinizde mantıklı; ama yani pek bekleyeceğini sanmıyorum. Kargo şubesinde açmak bana daha mantıklı gibi geliyor. Sizce?
Kargo şirketinde de açsanız olur tabi ki. Orada da görevli var sonuçta. Kutuda hasar var mı diye kontrol edin önce. Sonra kutuyu açıp ürünü kontrol edin. Sorun varsa tutanak tutturup geri gönderin. Sorun yoksa zaten alırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Arkadaşlar 3 senedir kargocuyum, kargocu sizi kapıda beklemek zorunda değil. Ayrıca kapıda ödemeli veya kargo ücreti olan bir ürün ise o kargoyu açtıktan sonra almıyorum diyemezsin. Sonuçta o ürünü ben sana anında değişim yapamam veya ürünü alırken benimle görüşmüyorsunuz. Taşımakla görevliyiz sadece.

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
Arkadaşlar 3 senedir kargocuyum, kargocu sizi kapıda beklemek zorunda değil. Ayrıca kapıda ödemeli veya kargo ücreti olan bir ürün ise o kargoyu açtıktan sonra almıyorum diyemezsin. Sonuçta o ürünü ben sana anında değişim yapamam veya ürünü alırken benimle görüşmüyorsunuz. Taşımakla görevliyiz sadece.
Hocam satıcıda kurye ile açın, hasar varsa tutanak tutturun diyor. Kurye beklemiyorum derse ben ne yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Hocam satıcıda kurye ile açın, hasar varsa tutanak tutturun diyor. Kurye beklemiyorum derse ben ne yapabilirim?
Evde kendin açarken video çekebilirsin. Zaten kırılmış, akmış ve kokmuş ürünlere kamyondan indiği gibi hasar tutuluyor. Artık bir şeyin kırık falan gelme ihtimali biraz daha zor.

Top Bottom