Neler Yeni

Kargoculuk mu üniversite mi

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
gençler ben süt ve süt ürünleri teknolojisi 2. sınıf öğrencisiyim. Şuan staj ve iş yeri eğitimini Türkiye'nin her yerinde ve Dünya'nın bazı noktalarında müşterileri bulunan bir yemek şirketinde yapıyorum. Mezun olunca işe alırlar ise ya proje müdürü yardımcısı veya müdürü veya da kendi proje bişeylerinde işe alabilirler. Ama maaş konusunda şüphelerim var henüz konuşmadım oradakilerle. Sizce kargoculuk nasıl olur? Kargoların maaşları yüksek ve her gün bayağı araba sürüyorum aktif olarak ve dikkatliyim. Ayrıca araç sürmeyide seviyorum. Elime araba versinler 15 saat dolaş deseler yine yaparım. Sizce hangisi daha mantıklı olur? eğer mezun olduğumda işe almazlarsa başka süt firmalarınada bakabilirim veya kargo, kurye gibi işler. Şehir: BURSA
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer hızlı bir şoför arıyorsanız ve büyük bir işe girişecekseniz bana ulaşabilirsiniz :D (şaka)

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Tuğra Yıldız
universite hayaliniz var ise okumaniz daha saglikli olacaktir eger ben okumak istemiyorum buradan gitmek istiyorum dersen daha iyi olur.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yani onu bunu bilmem ama Süt ve Süt ürınleri Teknoloji'si dedin bölümü bile ilk kez duyuyorum Yani Kb ama Bana biraz boş bir bölüm gibi geldi yani boş'tan kastım Üniversite bittiğinde rahatça iş bulabileceğini pek sanmıyorum Yani onun yerine meslek lisesi okuyup elektirikçi vs. Olan bir insan hatta hiç okumamış bir insanın iş bulma olasılığı daha yüksek gibi

Yani kısacası İyi bir bölüm iş bulunuyor diyorsan oku bu arada eğer bu son senem ise Zaten şurada 4 Ay Kalmış oku bitir ama 4 sene ise Kb ama ben okumazdım 2 senemi hiç etmezdim

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani onu bunu bilmem ama Süt ve Süt ürınleri Teknoloji'si dedin bölümü bile ilk kez duyuyorum Yani Kb ama Bana biraz boş bir bölüm gibi geldi yani boş'tan kastım Üniversite bittiğinde rahatça iş bulabileceğini pek sanmıyorum Yani onun yerine meslek lisesi okuyup elektirikçi vs. Olan bir insan hatta hiç okumamış bir insanın iş bulma olasılığı daha yüksek gibi

Yani kısacası İyi bir bölüm iş bulunuyor diyorsan oku bu arada eğer bu son senem ise Zaten şurada 4 Ay Kalmış oku bitir ama 4 sene ise Kb ama ben okumazdım 2 senemi hiç etmezdim
sadece 2 sene süt, yoğurt, peynir, çikolata her türlü fabrikada iş bulabilirim. Gıda olarakta sıkıntı yok ama ücret olarak nasıl olur diye düşündüm. Sonuçta kargocular çok daha yüksek alıyorlar.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
sadece 2 sene süt, yoğurt, peynir, çikolata her türlü fabrikada iş bulabilirim. Gıda olarakta sıkıntı yok ama ücret olarak nasıl olur diye düşündüm. Sonuçta kargocular çok daha yüksek alıyorlar.
Kanka kargocu mesleğini belli bi yaşa kadar yaparsın sonra pişman olursun. Yaş 40-50 olunca istemezsin vücudun çok çalışsın. O yaşlara kadar belki memnun olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,563
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom