Neler Yeni

Kargoda harddisk bozulabilir mi?

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Sarı siteden param güvendeyle harddisk sattım, kargolamadan önce kontrol ettim, ne olur olmaz diye herhangi bir sıkıntı yoktu, kullanıyordum da harddiski, alan arkadaş pcde görmüyor, biosta görmüyor diye iade etti. Şimdi kontrol ettim harddisk bende de görmüyor, harddiskte titreme var, içeride mekanizma dönüyor, ve uğultu gibi ses yapıyor, kargodan mı oldu yoksa arkadaş bana aynı model bozuk harddiski mi iteledi anlayamadım.

445.png

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
her şey olmuş olabilir.
iade almamanız lazımdı.
Geçmiş olsun

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
ikiside olabilir kargonun başına ne geldiğini bilmiyoruz sağa sola sürekli fırlattılarsa normal, hddler hassas oluyor fazla sallantıda bozulmuş olabilir ya da dediğin gibi arkadaş elindeki bozuk olanı sana itelemiş olabilir

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey olmuş olabilir.
iade almamanız lazımdı.
Geçmiş olsun
ikiside olabilir kargonun başına ne geldiğini bilmiyoruz sağa sola sürekli fırlattılarsa normal, hddler hassas oluyor fazla sallantıda bozulmuş olabilir ya da dediğin gibi arkadaş elindeki bozuk olanı sana itelemiş olabilir

Teslim aldım ama daha onaylamadım, alan kişinin vebalinide almak istemiyorum, çünkü yalan yok elimde kutu filan yoktu poşetle direkt kargoya verdim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sarı siteden param güvendeyle harddisk sattım, kargolamadan önce kontrol ettim, ne olur olmaz diye herhangi bir sıkıntı yoktu, kullanıyordum da harddiski, alan arkadaş pcde görmüyor, biosta görmüyor diye iade etti. Şimdi kontrol ettim harddisk bende de görmüyor, harddiskte titreme var, içeride mekanizma dönüyor, ve uğultu gibi ses yapıyor, kargodan mı oldu yoksa arkadaş bana aynı model bozuk harddiski mi iteledi anlayamadım.

Alıntıyı görüntüle
Bozulabilir. Kargoyla HDD satmak başlı başına biraz sıkıntılı iş. Ama bozuk HDD iteleme ihtimali de var iadeyi kabul etme.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kargoda hasar almış olabilir.Başıma gelmişti daha önce.

Teslim aldım ama daha onaylamadım, alan kişinin vebalinide almak istemiyorum, çünkü yalan yok elimde kutu filan yoktu poşetle direkt kargoya verdim.
banada kutu ile korumasız anakart yolladılar iade ettim kabul etmesede poşet ile harddisk yollamak nekadar mantıklı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,547
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bozulur, çok rahat bozulur hatta.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
vebalini almak değil de bence hddyi param güvendeyle alan kişinin bu riski göze alması lazım. ben alacak olsam yolda bozulup elimde kalma ihtimalini de göz önünde bulundururdum

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Patpata falan sarmadın mı hiç
poşet dediğiniz nedir patpatlar mı
Yok hocam normal poşet, Patpatları diğer harddisklere ssd ilanlarımda kullandım, patpatım kalmadı, kutularım filanda tükendi, aceleyle acemi iş yaptım, diğer ilanlarda herhangi bir sorun yaşamadım, diğerlerini iyi paketlediğim için, paketlemeyi iyi yapsam buraya soru bile sormazdım, harddisk temiz gözüküyor ama büyük ihtimalle kargoda hasar gördü.

Top Bottom