pc ustasi1
80+ Silver
Yanlış Kategori
sıkıntı olurmu bi sormak istedim
46 sokağa götürür kankasıkıntı olurmu bi sormak istedim
Olur kargoyu arasıkıntı olurmu bi sormak istedim
olm 4000 liralık monitör aldım ne ne olacakAlt tarafı kargo gitmez ne olacak
nerden aricam itopyadan aldım46 sokağa götürür kanka
Kargon yanlış adrese gidebilir sonra ordaki evet benim diye alabilir
Müşteri hizmetlerini ara düzelttir
itopayadan aldım yazdım iletişim yerine değiştirirmisiniz diyeDikkat etseydin ustam biraz. Kargo şirketini arayıp düzelttir veya nerden aldıysan.
Onlarla iletişim halinde kal onlar düzeltirnerden aricam itopyadan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
itopayadan aldım yazdım iletişim yerine değiştirirmisiniz diye
Şubeye geri gider, orada 3 gün bekler. Bu süreç içinde şubeye gidip kendin alabilirsin fakat kargoyu ararsan değiştirebilirler, bazen değişmiyor. Şansın varsa da bilindik adresse kargo gelir, oradaki kargocunun inisiyatifine bağlı.olm 4000 liralık monitör aldım ne ne olacak
iletişim derken mesaj demiOnlarla iletişim halinde kal onlar düzeltir
arkadaşım kargom neredeye tıklıyorum yurt içinin sitesine atıyo sonrada hata veriyo göstermiyo ben nasıl arıym bu adamları şimdiŞubeye geri gider, orada 3 gün bekler. Bu süreç içinde şubeye gidip kendin alabilirsin fakat kargoyu ararsan değiştirebilirler, bazen değişmiyor. Şansın varsa da bilindik adresse kargo gelir, oradaki kargocunun inisiyatifine bağlı.
ustam ama evimin ismi farklı nasıl yanlış gidebilir kiDikkat etseydin ustam biraz. Kargo şirketini arayıp düzelttir veya nerden aldıysan.
Mesajla olur direk arama şansın var mı bilmiyorum varsa arailetişim derken mesaj demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşım kargom neredeye tıklıyorum yurt içinin sitesine atıyo sonrada hata veriyo göstermiyo ben nasıl arıym bu adamları şimdi
Şu an site bende düzgün çalışıyor.arkadaşım kargom neredeye tıklıyorum yurt içinin sitesine atıyo sonrada hata veriyo göstermiyo ben nasıl arıym bu adamları şimdi