Yardım kargoda sokağı 66 yerine 46 yaptım

pc ustasi1

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,341
Yanlış Kategori
sıkıntı olurmu bi sormak istedim

Alt tarafı kargo gitmez ne olacak

Dikkat etseydin ustam biraz. Kargo şirketini arayıp düzelttir veya nerden aldıysan.

46 sokağa götürür kanka
Kargon yanlış adrese gidebilir sonra ordaki evet benim diye alabilir
Müşteri hizmetlerini ara düzelttir
nerden aricam itopyadan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dikkat etseydin ustam biraz. Kargo şirketini arayıp düzelttir veya nerden aldıysan.
itopayadan aldım yazdım iletişim yerine değiştirirmisiniz diye

olm 4000 liralık monitör aldım ne ne olacak
Şubeye geri gider, orada 3 gün bekler. Bu süreç içinde şubeye gidip kendin alabilirsin fakat kargoyu ararsan değiştirebilirler, bazen değişmiyor. Şansın varsa da bilindik adresse kargo gelir, oradaki kargocunun inisiyatifine bağlı.

Onlarla iletişim halinde kal onlar düzeltir
iletişim derken mesaj demi

Şubeye geri gider, orada 3 gün bekler. Bu süreç içinde şubeye gidip kendin alabilirsin fakat kargoyu ararsan değiştirebilirler, bazen değişmiyor. Şansın varsa da bilindik adresse kargo gelir, oradaki kargocunun inisiyatifine bağlı.
arkadaşım kargom neredeye tıklıyorum yurt içinin sitesine atıyo sonrada hata veriyo göstermiyo ben nasıl arıym bu adamları şimdi

ustam ama evimin ismi farklı nasıl yanlış gidebilir ki

iletişim derken mesaj demi

arkadaşım kargom neredeye tıklıyorum yurt içinin sitesine atıyo sonrada hata veriyo göstermiyo ben nasıl arıym bu adamları şimdi
Mesajla olur direk arama şansın var mı bilmiyorum varsa ara

Şu an site bende düzgün çalışıyor.

Sana mesaj gelir. Kim mesaj gönderdiyse, gider, dağıtıma çıkmadan önce o bürodan alırsın.

Geri