eğer dağıtıma çıktıysa gelir kargo firmalarının çalışma saatleri sabah 9 akşam 9Mesai saati bitimine yaklaşmış neredeyse saat büyük ihtimalle gelmez veya 1 2 gün sonra gelir.
Benimde aynı şey başıma geldi oradan biliyorum.gelir knk bekle bende ekran kartı almıştım güme gidecek diye korkmuştum ama geldi bikaç saate
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer dağıtıma çıktıysa gelir kargo firmalarının çalışma saatleri sabah 9 akşam 9
Hocam Allah başka dert vermesin forumda birinin 29 Aralıktan beri dağıtımdaymış kargo şirketi kaybetmiş sanırsam kargoyuYurticinkargo 7 saatir gelmedi
Saat 13 de Trendyol mng mesaj attı gün içinde gelecek diye 14 de geldi enteresan
Reis küçükken çakma airpods için 2 ay beklemiş adamım güme gidiceginden şüphem yokgelir knk bekle bende ekran kartı almıştım güme gidecek diye korkmuştum ama geldi bikaç saate
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer dağıtıma çıktıysa gelir kargo firmalarının çalışma saatleri sabah 9 akşam 9
Hocam bende zamanında 2 ay bekledimHocam Allah başka dert vermesin forumda birinin 29 Aralıktan beri dağıtımdaymış kargo şirketi kaybetmiş sanırsam kargoyu
1000iqGece hepsiburada sipariş veriyorum 9-10 arası teslim oluyo ben severim hepsijet kargoyu