Kargom gelirmi?

İcbhin

80+
Reaksiyon skoru
10
Dün subede diyordu bugün teslimatta diyor, adree yanlış diyor anlamadım, bir arkadaş virusden dolayi böyle dedi sizce gelirmi?

Ekler

• Screenshot_2020-06-17-10-14-49.webp
    Screenshot_2020-06-17-10-14-49.webp
    25.7 KB · Hit: 88
Gelmeyecek, sipariş verdiğiniz yeri arayın. Şubeye geri dönmüş olabilir.

Dün subede diyordu bugün teslimatta diyor, adree yanlış diyor anlamadım, bir arkadaş virusden dolayi böyle dedi sizce gelirmi?
bende birine aras kargo ile kargo göndermiştim gitmemiş şubede kalmış (adres yanlış yazıyordu bendede)

Trendyoldan sipariş verdim nasıl ulasaçağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende birine aras kargo ile kargo göndermiştim gitmemiş şubede kalmış (adres yanlış yazıyordu bendede)
aldınmı sen?

belki bulunduğunuz yerdeki şubeye gelmiş olabilir

aldınmı sen?
yok ben yolladım bende de adres yanlış teslim edilemedi diyordu. gönderdiğim yerin şubesine gitmiş kargo

Kargom hiç dağıtıma çıkmamış, transfer subesini arasam olurmu. en son transfer yerinde olduğu sube aracına yüklendiği yazıyor

bilen yokmu yaw?

Son düzenleme:
Şirketi aradik telefon çalmıyor napacam şimdi

Şubeye ulaşmaya çalışın yada kargonuzu gönderen kişi firma ise onlara yazın. Onlar ulaşmaya çalışsın. Başları bi tarafları ayrı oynamaya başladı bu pandemi süresince bunların.

Çok pis kinim var bu kargoculara öyle böyle değil. 4 kargo firması yan sokağımda ama ya adresi bulamıyorlar ya geliyorlar biz evde olmuyormuşuz. Ya en sonunda yaşadığım olay koliyi alıyor kolunun altına sokak kapısına geliyor zile basıyor sonra koliyi zıplata zıplata arabaya atıp basıp gidiyor. 10 saniye bile durmuyor.Çıkarttım kamera kayıtlarını gittim hesap sormaya ama neyin hesabını soruyorsun ki Adanz'ye hepsi aynı bunların.

Geri