Neler Yeni

Kargomu nasıl alabilirim ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
14 gündür bekliyorum cumartesi günü kargom geldi (farklı şubeye) saat öğlen 1 gibi geldi oraya gittim sistem kapalı vermediler ne giriş ne çıkış yapamayız dediler pazartesi gittim kargo burda değil cumartesi adanaya gitti dediler ve 4 gündür gitmesini bekliyor daha gelmesini bekleyicem aras kargo ben bu kargoyu nasıl alabilirim telefonlarıda açmıyorlar hiç bir şey yapamıyorum

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    86.1 KB · Hit: 60

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
14 gündür bekliyorum cumartesi günü kargom geldi (farklı şubeye) saat öğlen 1 gibi geldi oraya gittim sistem kapalı vermediler ne giriş ne çıkış yapamayız dediler pazartesi gittim kargo burda değil cumartesi adanaya gitti dediler ve 4 gündür gitmesini bekliyor daha gelmesini bekleyicem aras kargo ben bu kargoyu nasıl alabilirim telefonlarıda açmıyorlar hiç bir şey yapamıyorum
Müşteri hizmetlerini arayıp biraz baskı yapın bence iade edicem falan diye(aldığınız sitenin)

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerini arayıp biraz baskı yapın bence iade edicem falan diye
açmıyorlar müşteri hizmetlerine basıyorum aradığınız numara şu anda meşgul diyorlar tak diye kapatıyorlar yaklaşık 30-40 kere aradım

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
açmıyorlar müşteri hizmetlerine basıyorum aradığınız numara şu anda meşgul diyorlar tak diye kapatıyorlar yaklaşık 30-40 kere aradım
beklemekten başka çareniz yok :(

emmi

80+
Merhaba , Tavsiyem İlk Gittiğin Şube'ye Gitmen Orada İlgili Birimlerle Görüşmen.
Orada "Ben Daha Önce Geldim Böyle Bir Durumla Karşılaştım ve Şuan Sizin Benim Kargomu Başka Bir İle Göndermenizle Karşı Karşıyayım.
Derhal Ürünümü İstiyorum" Demen Olacaktır.
Ayriyeten Şikayet Var Sitesinden Sorununun Çözülmesi İçin Konu Açabilirsin.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Allah aşkına araya iki tane nokta koyun. Okunmuyor. Sabırlı olun, elbet ulaşır. Şu sıra salgın sebebiyle insanlar her şeyini internetten sipariş veriyor. Dolayısıyla kargo şubeleri çok yoğun ve karışık.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah aşkına araya iki tane nokta koyun. Okunmuyor. Sabırlı olun, elbet ulaşır. Şu sıra salgın sebebiyle insanlar her şeyini internetten sipariş veriyor. Dolayısıyla kargo şubeleri çok yoğun ve karışık.
tamam tamamda ben yeni bir bilgisayar topladım konulardan bakabilrisin 2.bilgisayar 14 tane parça sipariş ettim hepside yurtiçi mng v.b onlar en fazla 4-5 günde geldi ups 2 günde elime ulaştı hatta aras kargo 14 gün daha şubede değil daha ne apayım

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
tamam tamamda ben yeni bir bilgisayar topladım konulardan bakabilrisin 2.bilgisayar 14 tane parça sipariş ettim hepside yurtiçi mng v.b onlar en fazla 4-5 günde geldi ups 2 günde elime ulaştı hatta aras kargo 14 gün daha şubede değil daha ne apayım

Yani, sizin durumunuzda bir karışıklık olmuş. Kargoyu karıştırıp Adana'ya göndermişler. Sabırla bekleyin veya telefon açıp analarına küfür edin. İki yöntemde de ürün aynı sürede elinize ulaşacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom