12 yaşında ne karın kasindan bahsediyorsunarkadaşlar karın kası yamayı planlıyorum nasıl karın kası yapabilirim
51.5 kiloyum 2009 doğumluyum
Ayrıca bunları yaparak karın kasın olmazKarın kası ha deyince olucak bişey değil ve senin yaşın içinde bu konularda pek zorlamanı tavsiye etmem.
ama illaki yapmak istersen
1:Mekik
2:Crunses(Yarım mekikte denebilir)
3:Leg raises(Bacaklarını yere değdirmeden yap)
4:Russian twist
5lank
Bunları haftanın 5-6 günü yap ve her birini 4set 15-20 tekrar eğer seni zorlarsa başlarda 10 tekrarda yapabilirsin
(Youtubedan bakabilirsin yapılışlarına) şınavın farklı çeşitleri var onları yaparakta göğüsünü bir nevi geliştirebilirsin.
Ya oğlum 11 yaşında bunu mu dert ediyosun?arkadaşlar karın kası yamayı planlıyorum nasıl karın kası yapabilirim
Kilon zayıf karnında fazla yağ yoktur. Alt karnını yağlandırmamaya çalış. Barfiks demirine asıl ve ayaklarını düz bir şekilde kalçadan yukarı kaldır daha sonra karnına ağırlık koyarak mekik çek karında kemik yoktur sadece kas vardır bu yüzden istediğin kadar kas çalışabilirsin kemiğe zarar gelmez. Ama kemik olan yerlere fazla kas çalışırsan zamanla kemiğe zarar verirsin.arkadaşlar karın kası yamayı planlıyorum nasıl karın kası yapabilirim
11 yaşındasın yani, ben o yaştayken sadece fit olmaya çalışıyordum; aynısını tavsiye ederim. Günlük spor yap, yürü, koş, yapabiliyorsan basket falan oyna.arkadaşlar karın kası yamayı planlıyorum nasıl karın kası yapabilirim
nasıl olur mesela hani ben kaç senedir bunlarla yaptığım için merak ettim bilmediğim bişey mi var diye12 yaşında ne karın kasindan bahsediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bunları yaparak karın kasın olmaz
Bunlar sadece belini inceltir. Kas falan yapamazsın sadece bunlarla.nasıl olur mesela hani ben kaç senedir bunlarla yaptığım için merak ettim bilmediğim bişey mi var diye