Neler Yeni

Karın kası nasıl yaparım

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Gelişme dönemindesin vücudunu geçici hevesler için şimdilik zorlama, yapsan dahi tekrardan bozulacak çünkü büyüyorsun vücudun tam oturmadı.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
arkadaşlar karın kası yamayı planlıyorum nasıl karın kası yapabilirim
51.5 kiloyum 2009 doğumluyum
12 yaşında ne karın kasindan bahsediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karın kası ha deyince olucak bişey değil ve senin yaşın içinde bu konularda pek zorlamanı tavsiye etmem.
ama illaki yapmak istersen
1:Mekik
2:Crunses(Yarım mekikte denebilir)
3:Leg raises(Bacaklarını yere değdirmeden yap)
4:Russian twist
5:plank
Bunları haftanın 5-6 günü yap ve her birini 4set 15-20 tekrar eğer seni zorlarsa başlarda 10 tekrarda yapabilirsin
(Youtubedan bakabilirsin yapılışlarına) şınavın farklı çeşitleri var onları yaparakta göğüsünü bir nevi geliştirebilirsin.
Ayrıca bunları yaparak karın kasın olmaz

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Kilon zayıf karnında fazla yağ yoktur. Alt karnını yağlandırmamaya çalış. Barfiks demirine asıl ve ayaklarını düz bir şekilde kalçadan yukarı kaldır daha sonra karnına ağırlık koyarak mekik çek karında kemik yoktur sadece kas vardır bu yüzden istediğin kadar kas çalışabilirsin kemiğe zarar gelmez. Ama kemik olan yerlere fazla kas çalışırsan zamanla kemiğe zarar verirsin.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
11 yaşındasın yani, ben o yaştayken sadece fit olmaya çalışıyordum; aynısını tavsiye ederim. Günlük spor yap, yürü, koş, yapabiliyorsan basket falan oyna.

Ayrıca ben kendim o yaştayken Eskrim sporuyla profesyonel olarak ilgileniyordum, tabii herkes yapmalı demiyorum ama o tarz tüm vücudu çalıştıran; ve diğer sporlara nazaran daha tempolu ve zorlayıcı (özellikle tüm vücudu zorlayan) sporlar yapmayı deneyebilirsin. Hiç abartmıyorum o yıllarda bile göğüs-karın kısmım sertleşmiş ve kaslaşmıştı. Bacak-kol kısımlarını söylemeye gerek bile yok, taş gibi oluyor vücut.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şimdilik yediklerine dikkat etsen yeter sağlıklı beslen vs vs, 15, 16 yaşında spor salonuna gidersin zaten.

DogiiD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Doğukan Durmuş
12 yaşında ne karın kasindan bahsediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bunları yaparak karın kasın olmaz
nasıl olur mesela hani ben kaç senedir bunlarla yaptığım için merak ettim bilmediğim bişey mi var diye

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Daha çok gençsin anlıyorum seni bizde o yaşlarda yapmak isterdik. Ama sağlıklı beslenebilirsin ben sabah kahvaltı ve öğlen yemeği olarak yulaf ve bal yiyorum

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
o yaşta çok zorlama.tam spora başlama yaşın.taekwondoya başlayabilirsin.

Top Bottom