LethalSmile0
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
öncelikle merhabalar
sizden çok büyük yardım isteyeceğim 2 ay içinde acill sağlam vücut yapmam gerek 15 yaşındayım biraz küçük olabilir yaşım özür dilerim şimdiden..
Yüzme ve basketbol sporlarını yap ve yemene dikkat et ayrıca neden 2 ay içinde sağlam vücut yapmak zorundasın?öncelikle merhabalarsizden çok büyük yardım isteyeceğim 2 ay içinde acill sağlam vücut yapmam gerek 15 yaşındayım biraz küçük olabilir yaşım özür dilerim şimdiden..
Karın idmanları var onları yap ve düzenli ve doğru beslenöncelikle merhabalarsizden çok büyük yardım isteyeceğim 2 ay içinde acill sağlam vücut yapmam gerek 15 yaşındayım biraz küçük olabilir yaşım özür dilerim şimdiden..
Kurs veya fitness tarzı yerlere gitme imkanın yoksa evde kendin şınav ve mekik çekebilirsin, ayriyeten parklardaki spor aletleriyle günlük antrenman yapabilirsin, @MeereeY neden gülme atıyorsunuz istemesinin sebebi her şey olabilir.öncelikle merhabalarsizden çok büyük yardım isteyeceğim 2 ay içinde acill sağlam vücut yapmam gerek 15 yaşındayım biraz küçük olabilir yaşım özür dilerim şimdiden..
söylemekten utanıyorum ama bir kız sevdim o bana zamanında çıkma teklifi etti ben kabul etmedim ama şimdi ben onun peşinden koşuyorum tam açılamadım bu yüzden yaz tatilinde yapabildiğimin en iyisini yapıp foto falan atmak istiyorum biraz saçma ama.. birde yüzme kursum var ancak pandemiden dolayı gidemiyorum orda spor aletleri falanda varYüzme ve basketbol sporlarını yap ve yemene dikkat et ayrıca neden 2 ay içinde sağlam vücut yapmak zorundasın?
@Emydn10söylemekten utanıyorum ama bir kız sevdim o bana zamanında çıkma teklifi etti ben kabul etmedim ama şimdi ben onun peşinden koşuyorum tam açılamadım bu yüzden yaz tatilinde yapabildiğimin en iyisini yapıp foto falan atmak istiyorum biraz saçma ama.. birde yüzme kursum var ancak pandemiden dolayı gidemiyorum orda spor aletleri falanda var
Normal karın idmanları kadar etkili olmazki o zamanKarın kası mutfakta yapılır günde 1 saat normal ağırlık çalışman da yeterli olacaktır karın egzersizleri şart değil
Olur iki sene önce bende vardı 4-5 ay sonra anca çıkmıştı normal antreman da yetiyor karın idmanı kimse doğru düzgün yapmıyor sıkıcı şınav çekilebilir ağırlık idmanından sonra 50-60 tane ben 60 a kadar çıkıyordum vücudun sıkılaşıyor en önemlisi diyetNormal karın idmanları kadar etkili olmazki o zaman