Karincalisans.Com'dan Office 365 Aldım, Deneyimimi Paylaşayım...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Reaper87

80+
Reaksiyon skoru
36
Geçen hafta Office 365 Pro Plus lisansına ihtiyacım oldu, biraz araştırdıktan sonra Karincalisans.com'da denk geldim. Açıkçası ucuz lisans satan sitelere karşı temkinliyim çünkü daha önce başka bir yerden aldığım key birkaç ay sonra devre dışı kalmıştı, o yüzden sipariş vermeden önce biraz tereddüt ettim.

Sipariş sonrası key mail olarak geldi, sanırım 5-10 dakika kadar sürdü. Kurulumda ufak bir takıldığım yer oldu, sitede paylaştıkları yönergeyi takip ettim ama benim Windows sürümümde menüler biraz farklıydı. Canlı destekten yazdım, çok beklemeden cevap verdiler, ekran görüntüsü üzerinden adım adım anlattılar. Sonunda aktive oldu.

Şu an Word ve Excel'i günlük olarak kullanıyorum, herhangi bir uyarı ya da "lisansınız doğrulanamadı" gibi bir sorun çıkmadı. Tabii bu tip lisansların uzun vadede ne kadar dayanacağı her zaman soru işareti, birkaç ay sonra hâlâ çalışıyor olursa tekrar güncellerim buraya.

Güvenilir bir lisans sitesi.
Chatgpt'de kendilerinden kaynaklı olmayan bir hatada bile hemen iade geçtiler. Ürünlerinin arkasında duruyorlar.
Yıllardır kullanırım siteyi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667