Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Tabi orası öyle.En azından boş durmaktan iyidir
Tabi orası öyle.En azından boş durmaktan iyidir
Kral başkasıyla karıştırdın galiba eğer bensem bile eski ben değilim saldım dersleri konuları unuttum koskoca bir sıfırımo baba fizik sorusunu çözdün ya
sen yaparsın hadi göreyim seni
başkasıymışKral başkasıyla karıştırdın galiba eğer bensem bile eski ben değilim saldım dersleri konuları unuttum koskoca bir sıfırım
sağ ol abi.İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha tamamladınız hepinizi canı gönülden kutluyorum Allah gönlünüzden ne geçiyorsa ne istiyorsanız onu versin tebrik ediyorum iyi tatiller diliyorum
Hayatımda ilk defa karneye gidemiyorum ablamın düğünü var.İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha tamamladınız hepinizi canı gönülden kutluyorum Allah gönlünüzden ne geçiyorsa ne istiyorsanız onu versin tebrik ediyorum iyi tatiller diliyorum
Bu saatte düğün mü olur iki dk git al hocadan hemen ben ortaokuldayken öyle yapmıştım bir yere gidecektik gittim sabah erken hemen aldım hocadanHayatımda ilk defa karneye gidemiyorum ablamın düğünü var.
Bu arada hayırlı olsun Allah mesud etsinHayatımda ilk defa karneye gidemiyorum ablamın düğünü var.
Sağolun belge koleksiyonumu tamamladım sonundaİyisiyle kötüsüyle bir yılı daha tamamladınız hepinizi canı gönülden kutluyorum Allah gönlünüzden ne geçiyorsa ne istiyorsanız onu versin tebrik ediyorum iyi tatiller diliyorum
Tebrikler başarılarSağolun belge koleksiyonumu tamamladım sonunda
Teşekkürü taktiri onuru üstün başarısı hepsi elime geçti sonudna
Herkesin karnesi iyi olsun kötü olsun acı olsun tatlı olsun bu günü mutlu olsun
Teşekkürler. Düğün bu saatte değil ama Adana'dan Osmaniye'ye gidilecek misafirler vs var. Zaten okulda da daha dağıtıma başlamamışlar sorun olmuş. Karne dağıtılsa bile idareden daha sonra alınabiliyor hafta içi giderim.Bu saatte düğün mü olur iki dk git al hocadan hemen ben ortaokuldayken öyle yapmıştım bir yere gidecektik gittim sabah erken hemen aldım hocadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hayırlı olsun Allah mesud etsin