happy 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,579 En İyi Cevap 1 25 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Fluxto yazmış: Yoğurt, süt, soda içebilirsin yada bir duş al kendine gelirsin belki Devamı için tıklayın... süt içiyim dur
Fluxto yazmış: Yoğurt, süt, soda içebilirsin yada bir duş al kendine gelirsin belki Devamı için tıklayın... süt içiyim dur
ekşisözlükyazarıdeğilim 80+ Bronze Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 1,089 Dahası Reaksiyon skoru 558 İsim ragnar oğlu tarkan 25 Ağustos 2021 #15 happy yazmış: süt içiyim dur Devamı için tıklayın... Afiyet olsun dostum işe yarıyor sıcak olursa daha iyi gelir
happy yazmış: süt içiyim dur Devamı için tıklayın... Afiyet olsun dostum işe yarıyor sıcak olursa daha iyi gelir
happy 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,579 En İyi Cevap 1 25 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Fluxto yazmış: Yoğurt, süt, soda içebilirsin yada bir duş al kendine gelirsin belki Devamı için tıklayın... 1litre içim sütü aldim geçene kadar içiom he sora karnim sismesin
Fluxto yazmış: Yoğurt, süt, soda içebilirsin yada bir duş al kendine gelirsin belki Devamı için tıklayın... 1litre içim sütü aldim geçene kadar içiom he sora karnim sismesin
ekşisözlükyazarıdeğilim 80+ Bronze Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 1,089 Dahası Reaksiyon skoru 558 İsim ragnar oğlu tarkan 25 Ağustos 2021 #17 happy yazmış: 1litre içim sütü aldim geçene kadar içiom he sora karnim sismesin Devamı için tıklayın... 1, 2 bardak yeter sonra dokanmasın
happy yazmış: 1litre içim sütü aldim geçene kadar içiom he sora karnim sismesin Devamı için tıklayın... 1, 2 bardak yeter sonra dokanmasın