Arkadaşlar instagramda oturduğum evin yakınlarında bir kızla tanıştım kız la ilk buluşmamız 5 dakika sürdü sadece bir kaç şeyin sohbetini yaptık kız çok düzgün arkadaş ortamı ve benzeri olsun yoksa karşı cinsle fazla bir işim olmaz şahsen kısa sürmesinin sebebi kızın meşgul olmasıydı hemen yetişmesi gereken bir işi vardı bir kaç kere daha söyledim (2) ikisinde de bir bahanesi vardı ben anlayışla karşıladım ama kız bana yazmıyor acaba kıza iticimi geldim bilmiyorum ama şahsen düşüncem bir kıza itici geleceğimi düşünmüyorum görünüm veya psikolojik açıdan vb. kıza hep ben yazıyorum ve kendimi yalaka gibi hissediyorum arkadaşlarıma sorunca da erkeklerin yazmasında çekinecek bir durumun olmadığını söylüyorlar takmamamı söylüyorlar bir daha yazmayı da düşünmüyorum 2 gündür yazmıyorum ona sizce benim yanlış düşündüğüm bir yer var mı ? acaba çok merak ettim kıza bunu sordum seni sıkıyor muyum diye sordum ve hayır neden dedi ama bunlar sözde olan şeyler belki de alınırım diye söylememiştir. Sizce bu kızla samimiyetimi geliştirmek için çabalayayım mı yoksa ? salıyım mı ? siz olsanız ne yapardınız neyse bu kadar işte iyi forumlar size kolay gelsin.