Senin olduğun listeden hayır gelmez.@kaplanharun Şunu listeye alsana, sussun artık.
Senin olduğun listeden hayır gelmez.@kaplanharun Şunu listeye alsana, sussun artık.
Oynadığı oyunları detaylı inceleyip, bir de YouTube kanalında ciddi bir şey anlatıyormuş gibi videolarını yükleyen adamdan hayır gelmez.Senin olduğun listeden hayır gelmez.
GoW Fanboyu olan adamdan da hayır gelmez.Oynadığı oyunları detaylı inceleyip, bir de YouTube kanalında ciddi bir şey anlatıyormuş gibi videolarını yükleyen adamdan hayır gelmez.
Yine yiyeceksin uyarıyı.(Ayıplı şeyler)
Yav he he kesinGoW Fanboyu olan adamdan da hayır gelmez.
Rdr 2 nasi ezdi ama?Yav he he kesin
Hangi oyun GOTY ?Rdr 2 nasi ezdi ama?
Geç onu sen.Hangi oyun GOTY ?
Ethem herkesi kendisi sanıyor.Paso 31 listesi bu Harun ben sana söyleyeyim yani...
1 kişinin 11 ama o da 12 olduğunu iddia ediyor.La listedekilerin bazılarının yaşı 11 falan. Ne çapkınlığı?
Garı ne ya..zayıfmısın tipin iyi mi? git konuş 1-2 yıl eğer kız senle konuşmak istemiyorsa git başka garı bul
Doğukan mesajını düzenler misin? Alıntıladığın yeri siler misin?GoW Fanboyu olan adamdan da hayır gelmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine yiyeceksin uyarıyı.
Doğukan mesajını düzenler misin? Alıntıladığın yeri siler misin?
Değiştim usta.Doğukan mesajını düzenler misin? Alıntıladığın yeri siler misin?
Playboy konuştu yineHayır tabii ki yok. Kız senden rahatsız olmuşsa bunu tavırlarından anlarsın zaten. Ayrıca mesaj atınca yalaka falan olduğun yok, böyle ince hesaplara gerek bile yok. İçinden geliyorsa yaz, hep ben yazıyorum ama falan diye düşünme bile. Kızı sıkboğaz etmediğin sürece sorun yok. Ayrıca o da insan, konuşurken farklı gibi davranmana gerek yok, sen ne hissediyorsan o da aynılarını hissediyor zaten. Kendin ol yeter, mesaj at ayrıca düşünme böyle
Treyarch son zamanlarda cidden boş yapıyorsun. Yani boş yapmaktan kastım zevkli sohbet değil. Cidden boş konuşmak.Ayaklarını da sıvazlasın mı?