Karşıya ses yansıması

Reaksiyon skoru
10
Merhabalar iyi forumlar öncelikle. Yaklaşık 2 haftadır bir sorunla uğraşmaktayım. Oyun oynarken veya video izlerken benim duyduğum sesler discorddan karşı tarafa da yansıyor. Herşeyi denedim fakat beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer bir sorun bende yaşamıştım. Sonradan fark ettim ki 2 farklı mikrofon bilgisayara takılı. birini iptal edince sorun kalmamıştı. Bir diğer yöntem ise bilgisayarda hangi programlar mikrofonunu kullandığına bak. Muhakkak 2 program mikrofonu kullanıyordur. Buda seste yankı ve iyi derecede eko yaptırır karşıya giden seste .

Benzer bir sorun bende yaşamıştım. Sonradan fark ettim ki 2 farklı mikrofon bilgisayara takılı. birini iptal edince sorun kalmamıştı. Bir diğer yöntem ise bilgisayarda hangi programlar mikrofonunu kullandığına bak. Muhakkak 2 program mikrofonu kullanıyordur. Buda seste yankı ve iyi derecede eko yaptırır karşıya giden seste .
hangi uygulamanın mikrofon kullandığını nasıl anlayabiliriz?

Windows ta arama bölümüne mikrofon diye arat. Mikrofonu kullanan veya kullanacak tüm programlar orada görünecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca microfon genel ayarlarınıda kontrol et.

Ekler

• sadadasdas.PNG
    sadadasdas.PNG
    231.1 KB · Hit: 79
Tüm programları iptal et. Kullanacağın zaman zaten o program senden izin isteyecek.

Tüm programları iptal et. Kullanacağın zaman zaten o program senden izin isteyecek.
knk hepsi kapalı zaten bu fotodakiler dışında. Onlardan da sadece riot games ve discord açık oluyor. Riot games valorant açık olunca etkinleşiyor. Hepsi kapalı olunca bile youtube videosu yansıyo

knk hepsi kapalı zaten bu fotodakiler dışında. Onlardan da sadece riot games ve discord açık oluyor. Riot games valorant açık olunca etkinleşiyor. Hepsi kapalı olunca bile youtube videosu yansıyo
Kulaklığını USB ile mi bağlıyorsun yoksa jack girişi ile mi

Bende de aynı sorun var. Ben tek jakı ikiye dönüştüren aparat kullanıyorum. O sebep oluyor sanırım ucuz ürün. Direkt takınca sıkıntı yaşamıyorum benzer bir şey varsa ondan olabilir

Bende de aynı sorun var. Ben tek jakı ikiye dönüştüren aparat kullanıyorum. O sebep oluyor sanırım ucuz ürün. Direkt takınca sıkıntı yaşamıyorum benzer bir şey varsa ondan olabilir
Ben sorunu direkt jack to usb ile çözmüştüm mikrofonumun da kalitesi artmıştı.

Kulaklığını USB ile mi bağlıyorsun yoksa jack girişi ile mi
jac ile fakat yukarıda arkadaşın dediği gibi kulaklığın kendisinde ac ı 2 ye ayıran aparatı ile kullanıyorum mecburen. 3 yıldır kullanıyorum fakat daha yeni bu sorunla karşılaştım

Jac'ı*

jac ile fakat yukarıda arkadaşın dediği gibi kulaklığın kendisinde ac ı 2 ye ayıran aparatı ile kullanıyorum mecburen. 3 yıldır kullanıyorum fakat daha yeni bu sorunla karşılaştım

Jac'ı*
Realtek hd audio bilmem nesine gir
Orada o sorunun bir ayari vardi
Ben jak ile kullandigim her kulaklikta yasadim bu sorunu ve sonunda bu sekilde cozmustum

Geri