Neler Yeni

Karşıyaka lisesi yıkılıyor :(

LaketrooS

80+ Silver
İzmir'in en eski liselerinden biri olan anılarla dolu karşıyaka lisesi yıkılıyor. Benimde şanssızlığıma denk geldi. 9. Sınıfta pandemiden dolayı gidemedim sonra deprem oldu. Çoğu ünlü kişi , çoğu akrabam ve tanıdığım orda okudu ama o güzel lisenin içinde okumak nasip olmadı. Siz neler düşünüyorsunuz?

Ekler

• karsiyaka-lisesi-yikiliyor-yenigun.jpg
    karsiyaka-lisesi-yikiliyor-yenigun.jpg
    78 KB · Hit: 231

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Çelebi Mehmet Anadolu lisesi yıkılırken neredeydiniz 😂😂

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzmir'e hiç gitmedim hayatımın %95'i İstanbulda geçmiştir belki. Ama daha iyi lise yapılabilir aynı ada sahip
1 yıldır deprem riski raporu varken 1 yıl sonra yani 9 Şubat'ta YIKILMAYA başladı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
İzmir'in en eski liselerinden biri olan anılarla dolu karşıyaka lisesi yıkılıyor. Benimde şanssızlığıma denk geldi. 9. Sınıfta pandemiden dolayı gidemedim sonra deprem oldu. Çoğu ünlü kişi , çoğu akrabam ve tanıdığım orda okudu ama o güzel lisenin içinde okumak nasip olmadı. Siz neler düşünüyorsunuz?
Agaaaaaaa
da ora nere :D?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Çok eski ve kasvetli bir liseydi. Revizyona girecek diye biliyorum yerinde bir hareket. Ama KSK'da Cihat Kora, Atakent liseleri varken Karşıyaka merkez çok tercih edilmiyordu zaten. Ben de Atakent Lisesi çıkışlıyım.

Top Bottom