Neler Yeni

Kart aidati olmayan kredi kartı önerisi

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Axess kart 1 yıl ücretsiz
Kart iptali yaptığınızda 6 ay açık kalsin diyorlar 400-550 arası chip para teklif ediyorlar 2 kez bunu yapın.
Diğer yıl 700 lira kart aidati geliyo kapatcam diyin açık kalsın biz öderiz aidatı diyorlar vkfkfdkdkd

pc ustasi1

80+ Silver
Axess kart 1 yıl ücretsiz
Kart iptali yaptığınızda 6 ay açık kalsin diyorlar 400-550 arası chip para teklif ediyorlar 2 kez bunu yapın.
Diğer yıl 700 lira kart aidati geliyo kapatcam diyin açık kalsın biz öderiz aidatı diyorlar vkfkfdkdkd
Bu nası iş la ADSBASFBGSF Cidden oluyor mu bu ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Sadece taksit için kullanacağım ve aidat olsun istemiyorum . Başıma iş falanda çıkarmasın faizmiş şuymuş buymuş falan , zaten sadece taksit yapacağım
25 Yas altı Üniversiteliysen KuveytTürk'ün Sağlam Kart Genç var gözüme kestirdim ama gelirim yok diye almıyorum :D

pc ustasi1

80+ Silver
25 Yas altı Üniversiteliysen KuveytTürk'ün Sağlam Kart Genç var gözüme kestirdim ama gelirim yok diye almıyorum :D
Kanka 18 yaş üstü olsam sizi hiç yormam bu konuları açmam gider ücretini öder parayı basar alırım ancak reşit değilim. Babam ve annem ağır müslümanlar ve karta bulaşmak istemiyolar alıcaksan kart ücreti olmasın diyolar

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Enpara 3 taksit faizsizle . 6 ve 9 taksit faiz biniyor.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Kanka 18 yaş üstü olsam sizi hiç yormam bu konuları açmam gider ücretini öder parayı basar alırım ancak reşit değilim. Babam ve annem ağır müslümanlar ve karta bulaşmak istemiyolar alıcaksan kart ücreti olmasın diyolar
Yok Kart Aidatı benim dediğimin normal versionu Sağlam Kart'ta alabilirler. EFT/Havale hiçbir masrafı yok.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
kart aidatı takılacak bişey değil cuma günü aradım 666tl gelmişti 1 dk içinde halledip aynı gün iadesi oldu.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Çok özür diliyorum, Sadece Eğitim ve Sağlıkta vade farksız 5 taksit, ve seçili sirketlerde. Genede bir göz atabilirsiniz, KuveytTürk genel olarak masrafsız bir banka. (Aidatı yok ama Sonradan Taksiti kast ediyorsanız diye yazdım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom