Neler Yeni

Kart alacaklar acele etsin (dolar 14,25 TL)

Mert555

80+ Bronze
Bazı yerler henüz dolar farkını yansıtmadı. Çok az yer kaldı, hazır sistemlerin bazılarına yansıtılmamış örneğin Gamegarajda aynı fiyatlı bazı sistemler var. Dediğiniz gibi sistem alacaklar bugün alabilirse çok avantajlı olacak. Size katılıyorum.
Ne yansıyacak? 13.80’di 14.25. Daha yeni yükseldi hem. Dolar düşünce 1 ayda fiyatları düşüren firmalar yükselince 1 saatinde yükseltiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yansıyacak? 13.80’di 14.25. Daha yeni yükseldi hem. Dolar düşünce 1 ayda fiyatları düşüren firmalar yükselince 1 saatinde yükseltiyor.
Düzeltiyorum 14.17.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Hocam, siz doların bu seviyede kalacağına inanıyor musunuz? Kapıda 3.dünya savaşı var, ukraynanın bir çok kesiminde insanlar terk etmeye başladı. ABD yaptırım paketi açıklayacak. Rusyada gaz fiyatları ve elinde tuttuğu güçler üzerinden yaptırım yapacak. Biz zaten türkiye olarak hali hazır sahada ki en güçsüz elemanız. Bu durumlar bizi etkilemez mi sanıyorsunuz? Size örnek site bile yazdım. Girin bakın 2 haftaya yakındır takip ettiğim sistemlerin fiyatları aynı şuanda gamegarajda. İtopyayı buraya dahil etmeyin. Firmaya karşı antipatim olduğu için yorum yazmıyorum. Kaç tane genç öğrencinin itopya yüzünden parasıyla mağdur olduğunu bütün forumlarda okuyorum. Tabi ki de bu durumdan faydanalanan fırsat kovalayan, su istimal eden çakal firmalar da mevcut. Ancak benim gibi hali hazırda parası olan sistem almayı bekleyen kişiler için bilgi paylaşımında bulundum. Bu ülkede zamlanan hiçbir şey neredeyse ucuzlamıyor. Gıda marketlerinin gösteriş için %1 kdv yi düşürdük indirim yaptık gibi yalanları haricinde indirime dair hiçbir şey göremiyoruz.
Tek çaremiz @Abdullah Hacıgül kardeşimizin yaptığı sistemleri satın alabilmek. Dolar yükseldikçe ne yazık ki oda herşeye müdahale edemiyor. Kanayan yaramız bu işte. Şu ülke şartlarında yarın sabah ne olduğunu kestiremiyorsun.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Herhangi bir şekilde sistem beklenmez. Beklemeyin bugün alabiliyorsanız alın. ben daha ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyordum. bugün ailemi zorlayıp alacağım. kendi şahsi fikrim.
Evet bende öyle düşünüyorum artık alacağım bütçem 10k 11k monitör dahil bir sistem alacağım

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sezer
İhtiyacı olan bir dakika beklemesin ne olacağı belirsiz

Mert555

80+ Bronze
Hocam, siz doların bu seviyede kalacağına inanıyor musunuz? Kapıda 3.dünya savaşı var, ukraynanın bir çok kesiminde insanlar terk etmeye başladı. ABD yaptırım paketi açıklayacak. Rusyada gaz fiyatları ve elinde tuttuğu güçler üzerinden yaptırım yapacak. Biz zaten türkiye olarak hali hazır sahada ki en güçsüz elemanız. Bu durumlar bizi etkilemez mi sanıyorsunuz? Size örnek site bile yazdım. Girin bakın 2 haftaya yakındır takip ettiğim sistemlerin fiyatları aynı şuanda gamegarajda. İtopyayı buraya dahil etmeyin. Firmaya karşı antipatim olduğu için yorum yazmıyorum. Kaç tane genç öğrencinin itopya yüzünden parasıyla mağdur olduğunu bütün forumlarda okuyorum. Tabi ki de bu durumdan faydanalanan fırsat kovalayan, su istimal eden çakal firmalar da mevcut. Ancak benim gibi hali hazırda parası olan sistem almayı bekleyen kişiler için bilgi paylaşımında bulundum. Bu ülkede zamlanan hiçbir şey neredeyse ucuzlamıyor. Gıda marketlerinin gösteriş için %1 kdv yi düşürdük indirim yaptık gibi yalanları haricinde indirime dair hiçbir şey göremiyoruz.
Tek çaremiz @Abdullah Hacıgül kardeşimizin yaptığı sistemleri satın alabilmek. Dolar yükseldikçe ne yazık ki oda herşeye müdahale edemiyor. Kanayan yaramız bu işte. Şu ülke şartlarında yarın sabah ne olduğunu kestiremiyorsun.
Geleceğin dolarını tahmin edip fiyat etiketi mi koymalılar diyorsun.

mstcnt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mesut Can
zaten ufak yükselmeyi 4 gözle beklerler fiyatlara yansıtmaya başlamışlar bile :) ama düşünce 1 ay geçse bile indirim yapmıyorlar. şu ülkedeki şu olaylardan etimle kemiğimle nefret ettim şans olsa türkiye de doğmazdık

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Geleceğin dolarını tahmin edip fiyat etiketi mi koymalılar diyorsun.
Ülkede bir gecede 12 TL olan doların gece yarısından sonra 18 TL ye çıkmasını kendinelerine referans alabilirler diyorum. Sizinle bu konu hakkında konuşmaya devam etmeyeceğim. Tam 10 satır size detaylı olarak anlatmaya çalıştım ama sanırım etkili olamamışım. Siz kendi bildiğiniz doğrularla devam edin lütfen.

Mert555

80+ Bronze
Ülkede bir gecede 12 TL olan doların gece yarısından sonra 18 TL ye çıkmasını kendinelerine referans alabilirler diyorum. Sizinle bu konu hakkında konuşmaya devam etmeyeceğim. Tam 10 satır size detaylı olarak anlatmaya çalıştım ama sanırım etkili olamamışım. Siz kendi bildiğiniz doğrularla devam edin lütfen.
O tam tersi olmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,166
İsim
Burak Karadağ
Hocam artık bıktım beklemekten bwnde bu aralar pc alacam abi saka gibi savaş çıktı benim şansım işte uğursuzum
Öfkeyi beraber yaşıyoruz dostum. Artık her yeri yakıp ağzımı ağır bozacak kıvama geldim. Yahu bir sistem toplamamıza izin vermedi şu ekonomik olaylar.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Öfkeyi beraber yaşıyoruz dostum. Artık her yeri yakıp ağzımı ağır bozacak kıvama geldim. Yahu bir sistem toplamamıza izin vermedi şu ekonomik olaylar.
Ne yazık ki öyle şuan rusya ukraynaya girmiş bulunmakta savaş başlamış doğrudan türkiyeyi etkileyecek hiçburşey alamayacağım sanırım bıktım artık

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
pc alıcam savaş çıktı ben alınca fiyatlar düşer beni beklıyor her şey şansıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular