Hocam, siz doların bu seviyede kalacağına inanıyor musunuz? Kapıda 3.dünya savaşı var, ukraynanın bir çok kesiminde insanlar terk etmeye başladı. ABD yaptırım paketi açıklayacak. Rusyada gaz fiyatları ve elinde tuttuğu güçler üzerinden yaptırım yapacak. Biz zaten türkiye olarak hali hazır sahada ki en güçsüz elemanız. Bu durumlar bizi etkilemez mi sanıyorsunuz? Size örnek site bile yazdım. Girin bakın 2 haftaya yakındır takip ettiğim sistemlerin fiyatları aynı şuanda gamegarajda. İtopyayı buraya dahil etmeyin. Firmaya karşı antipatim olduğu için yorum yazmıyorum. Kaç tane genç öğrencinin itopya yüzünden parasıyla mağdur olduğunu bütün forumlarda okuyorum. Tabi ki de bu durumdan faydanalanan fırsat kovalayan, su istimal eden çakal firmalar da mevcut. Ancak benim gibi hali hazırda parası olan sistem almayı bekleyen kişiler için bilgi paylaşımında bulundum. Bu ülkede zamlanan hiçbir şey neredeyse ucuzlamıyor. Gıda marketlerinin gösteriş için %1 kdv yi düşürdük indirim yaptık gibi yalanları haricinde indirime dair hiçbir şey göremiyoruz.
Tek çaremiz
@Abdullah Hacıgül kardeşimizin yaptığı sistemleri satın alabilmek. Dolar yükseldikçe ne yazık ki oda herşeye müdahale edemiyor. Kanayan yaramız bu işte. Şu ülke şartlarında yarın sabah ne olduğunu kestiremiyorsun.