Neler Yeni

Kart alacaklar acele etsin (dolar 14,25 TL)

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ugrkrl53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
uğur
1hafta önce söyledim çıkacağını kimse dinlemedi

72dvt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Davut Çiftçi
Paranızı dövizde tutun. Elinizi çabuk tutmanıza gerek yok. Sadece paranızın değer kaybetmemesini sağlayın yeterli.

RTX3080Ti

80+
Paranızı dövizde tutun. Elinizi çabuk tutmanıza gerek yok. Sadece paranızın değer kaybetmemesini sağlayın yeterli.
Bankada tutarsan yine risk. Zamani geldiginde o hesaplara da bir sekilde el koyacaklar yani varini yogunu dolara yatirman kurtulus degil.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Üzülmeyin yaa ekonominin kitabını yazanlar bizim ülkemizde yaşıyor. Sevinmeniz lazım şimdi talimat verirler dolar 15 yerine 2 ye düşer rahat olun (!)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yok dostum bizim ekonomimiz bitik savas falan bahane. Bizden baska parasi pula donen ulke yok.
Bizim paranın değil , dünya genelinde dolar yükseliyor kardeşim. Bilmiyorsan aç biraz bak.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bizim paranın değil , dünya genelinde dolar yükseliyor kardeşim. Bilmiyorsan aç biraz bak.
Dolar endeksi 97.00 seviyesindeyken dolar kuru 13.60 seviyelerindeydi. Dolar endeksi 96.60 Dolar kuru 14.17 seviyelerinde kısaca dolar endeksi bizi doğrudan etkilemiyor. Bizi etkileyen o kadar çok faktör var ki.....

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Dünya genelinde para birimlerinin değer kaybettiği doğru. Ancak senin ülkende ki para biriminin yani TL'nin diğer para birimlerine göre 2x-3x daha fazla değer kaybettiği gerçeğini değiştiriyor mu ?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sizce sistem almalımıyım yoksa donanım arşivinin sistemini mi beklemeliyim
Dolar yüzünden hepsi artacaklardir. Vok sistem çıkaracaktı ama şimdi fiyatını kesin arttır veya iptal ederler diye düşünüyorum. İtopya hemen saat10da dolar farkını yansıttı. Yine nolursa olsun DA yapar abi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Herhangi bir şekilde sistem beklenmez. Beklemeyin bugün alabiliyorsanız alın. ben daha ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyordum. bugün ailemi zorlayıp alacağım. kendi şahsi fikrim.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Herhangi bir şekilde sistem beklenmez. Beklemeyin bugün alabiliyorsanız alın. ben daha ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyordum. bugün ailemi zorlayıp alacağım. kendi şahsi fikrim.
Bazı yerler henüz dolar farkını yansıtmadı. Çok az yer kaldı, hazır sistemlerin bazılarına yansıtılmamış örneğin Gamegarajda aynı fiyatlı bazı sistemler var. Dediğiniz gibi sistem alacaklar bugün alabilirse çok avantajlı olacak. Size katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,112
Üyeler
165,933
Son üye
RafaSilvaa
Top Bottom