Neler Yeni

Kart bilgim çalınmış ys den sipariş geçildi

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Arkadaşlar kart bilgilerim bir eleman tarafından çalınmış saat 22:50’de yemeksepeti üzerinden 210 TL’lik yemek siparişi vermiş Akbankı aradım kartı kapatıp yeni kart gönderip itiraz formu onaylamanız gerekiyor dediler ben de telefonu kapattım kartı internet alışverişine kapattım yemeksepeti müşteri hizmetlerine zaten ulaşamadım bağlanması çok zor çünkü ama şikayetvar da şikayet oluşturdum oradan geri dönüş bekliyorum ancak başka ne yapabiliriz arkadaşlar şu sıralarda maddiyatta sıkıntı yaşıyorum parayı geri almam lazım.

predator

80+ Silver
Akbank ak kafalımıymış? yemeksepeti ile iletişime geçip adresi polise bildirebilir.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Arkadaşlar kart bilgilerim bir eleman tarafından çalınmış saat 22:50’de yemeksepeti üzerinden 210 TL’lik yemek siparişi vermiş Akbankı aradım kartı kapatıp yeni kart gönderip itiraz formu onaylamanız gerekiyor dediler ben de telefonu kapattım kartı internet alışverişine kapattım yemeksepeti müşteri hizmetlerine zaten ulaşamadım bağlanması çok zor çünkü ama şikayetvar da şikayet oluşturdum oradan geri dönüş bekliyorum ancak başka ne yapabiliriz arkadaşlar şu sıralarda maddiyatta sıkıntı yaşıyorum parayı geri almam lazım.
Arkadaşların falan daha önce senin kartla sipariş geçtiyse belki kayıtlı karttan geçmiştir

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akbank ak kafalımıymış? yemeksepeti ile iletişime geçip adresi polise bildirebilir.
Ya belki de onu yapacaklardı ancak onu yapmaları için benim bir itiraz formu yapmam gerekiyormuş ama onun için illa da kartı kapatmalar lazımmış kartı kapatmadan olmuyormuş çok saçma Size geri döneceğim deyip telefonu kapattım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşların falan daha önce senin kartla sipariş geçtiyse belki kayıtlı karttan geçmiştir
Hocam adresi bilsem bi şekilde anlarım onuda şimdi hepsinden tek tek nasıl bakayım ayrıca dün gece bi kaç kişi daha aynı sorundan şikayet oluşturmuş sızma var sanırım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kredi kartı ise bankana harcama itirazı ver banka paranı verir ve kendisi uğraşır dolandırıcıyla. Öyle yapması lazım.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom