oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Soğutma bloğuda çıkmış olabilir.Dandik bir şey sürdüyse, drop yemen çok olası. Normal diyebilirim yani.
Soğutma bloğuda çıkmış olabilir.Dandik bir şey sürdüyse, drop yemen çok olası. Normal diyebilirim yani.
Hayır gri, parça farklı gibiydisoğutma bloğun muhtemelen gri renktir de ihtimal olarak sorayım
soğutma bloğun siyahsa belki soğutma bloğundan bir parça düşmüş olabili mi ?
Bilgisayarcı sürdü bilmiyorum
İşlemci macunumu da ona yeniletirim hep işlemcimde sıkıntı yokGüvendiğin bildiğin biridir inşallah hocam. Diş macunu sürüp yollamamıştır umarım
Sıcaklıklar değişmemiş anladığım kadarıyla. Ayrıca geri yerine yerleştirmişler, soğutma bloğu ise sorun çıkarmaz yani.Soğutma bloğuda çıkmış olabilir.
İşlemci ve Işlemci sıcaklıkları nedir?İşlemci macunumu da ona yeniletirim hep işlemcimde sıkıntı yok
eğer o ise kasmalar normaldır mosfet sogutucusu cıkmıs veya kırlmıs ısınmadan dolayı oluyor onu gerı takman veya taktırman gerekırAlıntıyı görüntüle
Resimde işaretlediklerim mi?
Model ryzen 5 1600 af stok hızla kullanıyorum şu an memtest yaptığım için net bişey söylemem ama 65in üstünü gördüğümü hatırlamıyorum ekran kartı değiştirdikten sonra bakmadım amaSıcaklıklar değişmemiş anladığım kadarıyla. Ayrıca geri yerine yerleştirmişler, soğutma bloğu ise sorun çıkarmaz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ve Işlemci sıcaklıkları nedir?
.Sıcaklıklar değişmemiş anladığım kadarıyla. Ayrıca geri yerine yerleştirmişler, soğutma bloğu ise sorun çıkarmaz yani.
İşlemci ve Işlemci sıcaklıkları nedir?
Evet çok benzerdi ama resimdekiyle benzer bir yere yerleştirdi geri takarkeneğer o ise kasmalar normaldır mosfet sogutucusu cıkmıs veya kırlmıs ısınmadan dolayı oluyor onu gerı takman veya taktırman gerekır
Farklı şeyler sürüyor olabilir.Model ryzen 5 1600 af stok hızla kullanıyorum şu an memtest yaptığım için net bişey söylemem ama 65in üstünü gördüğümü hatırlamıyorum ekran kartı değiştirdikten sonra bakmadım ama
.
Evet çok benzerdi ama resimdekiyle benzer bir yere yerleştirdi geri takarken
Abi sonuç olarak macunu sürüyor ne kadar derece fark edicek hadi 5 derece etsin yaniFarklı şeyler sürüyor olabilir.
yukarda bir arkafaş atmış bu resmi bu parçadan olması lazımadam parça düştü diyor beyler macun demiyor
düşen parçayı bize tarif etmen lazım dostum
kartı açamıyorsan internetten kartın sökme videosundan düşen parçayı bize ss at
aynen gardas resim atmadan bişey dememiz çok zoradam parça düştü diyor beyler macun demiyor
düşen parçayı bize tarif etmen lazım dostum
kartı açamıyorsan internetten kartın sökme videosundan düşen parçayı bize ss at