Olur ama stokların ben çok hızlı tükeneceğini düşünüyorum. Dikkatli olmak gerek.dokan ab ben 24 şubat gibi ilan koyup 25 şubat akşamı fiyat ve stok durumuna baktıktan sonra satmayı düşünüyorum. mantıklı olur mu sence?
Olur ama stokların ben çok hızlı tükeneceğini düşünüyorum. Dikkatli olmak gerek.dokan ab ben 24 şubat gibi ilan koyup 25 şubat akşamı fiyat ve stok durumuna baktıktan sonra satmayı düşünüyorum. mantıklı olur mu sence?
Hocam kendi fikrim şu kesinlikle satardım yolun sonu güzel gözüküyor şahsi açımdan ama siz öyle düşünmüyorsanız satmayın.Hangi site üzerinden alıcı çıktı 6k ya bende satmayı planlıyorumda asus dual rx5600xt var yardımcı olursan sevinirim
Usta kartı 6000 TL ye satarım ama kart fiyatları 7000 TL den başlarsa elimde kalıyor üstüne para da koyamam tek şansım satıp aynı parayla almak fiyatların ve ne zaman çıkacağının bilgisi var mı?Bu ay sonu çıkıyor ama muhtemelen çok hızlı tükenecek. Hızlı davranın o yüzden.
Ayrıca 3060 ı hemen almanız lazım.Hocam kendi fikrim şu kesinlikle satardım yolun sonu güzel gözüküyor şahsi açımdan ama siz öyle düşünmüyorsanız satmayın.
ailem karşı çıkıyor 25 şubatta satabileceğim de kesin değil. hele fiyatı görmeden asla izin vermezler çok riskli bende kartsız kalmaktan korkuyorum. o yüzden ilk önce bi görmek istiyorum.Olur ama stokların ben çok hızlı tükeneceğini düşünüyorum. Dikkatli olmak gerek.
7000 den başlamaz. İmkansız o fiyat.Usta kartı 6000 TL ye satarım ama kart fiyatları 7000 TL den başlarsa elimde kalıyor üstüne para da koyamam tek şansım satıp aynı parayla almak fiyatların ve ne zaman çıkacağının bilgisi var mı?
Aga hangi kartlar çıkıyor? Model marka belli mi? 25 şubatta kesin mi?ailem karşı çıkıyor 25 şubatta satabileceğim de kesin değil. hele fiyatı görmeden asla izin vermezler çok riskli bende kartsız kalmaktan korkuyorum. o yüzden ilk önce bi görmek istiyorum.
evet 25 şubat 20:00 da çıkıyorlar ama çok kararsızım stok hemen biterse önceden satmadığıma pişman olucam, satarsam ve kartsız kalırsam daha daha pişman olucam iki ucu pis değnek.Aga hangi kartlar çıkıyor? Model marka belli mi? 25 şubatta kesin mi?
Satıp 2. elden 1070 Ti veya 1080 gibi karltar bazen iyi fiyata satılıyor onları alırsın. 6K'ya satarsan elinde 3K bandında par akalabilir. 3060 çıktığında artık alamasan bile elinde kart olur. 5600 XT ile mining yapmak da mantıklı aslında 2 ay boyunca yapsan 250-300 dolar civarı gelebiliyor şimdiki fiyatlarla.Usta kartı 6000 TL ye satarım ama kart fiyatları 7000 TL den başlarsa elimde kalıyor üstüne para da koyamam tek şansım satıp aynı parayla almak fiyatların ve ne zaman çıkacağının bilgisi var mı?
Hangi site takibe alayım bende.evet 25 şubat 20:00 da çıkıyorlar ama çok kararsızım stok hemen biterse önceden satmadığıma pişman olucam satarsam ve kartsız kalırsa daha daha pişman olucak iki ucu pis değnek
her sitede aynı anda satışa sunulur diye düşünüyorum ama odak gamegarajda şu andaHangi site takibe alayım bende.
imkansız değil işte belki ilk çıktığında imkansız olur ama stoğa yetişmekte sıkıntı7000 den başlamaz. İmkansız o fiyat.
Stoklar bitmeye yakın tabii ki de fiyatı artar.imkansız değil işte belki ilk çıktığında imkansız olur ama stoğa yetişmekte sıkıntı
Aga eğer rtx 3060 5.5-6 k dan çıkarsa satayım bu hafta kartı. Direkt pusuda bekler alırım da hangi marka modeller var onlar belli mi? Asus, msi gibi markalar da 6k olacaksa satayım.Satıp 2. elden 1070 Ti veya 1080 gibi karltar bazen iyi fiyata satılıyor onları alırsın. 6K'ya satarsan elinde 3K bandında par akalabilir. 3060 çıktığında artık alamasan bile elinde kart olur. 5600 XT ile mining yapmak da mantıklı aslında 2 ay boyunca yapsan 250-300 dolar civarı gelebiliyor şimdiki fiyatlarla.