Kaş piercing hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Tankman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Arkadaşlar ben yaklaşık 2-3 hafta önce kaşıma piercing yaptırdım ilk haftasında da krem falan kullandım araştırıp
Ama bu gün kaşımın hem üstünden hem altından böyle hem akışkan değil hem katı deil bişey cıktı taktirdigimdan veri de hiç çıkarmadım endişelenmeli miyim bide kaşımı hareket falan ettirdigimde acimiyo ama bastırınca acıyo geçen hafta hiç acımıyordu bastırınca bişey olmaz demi bide lütfen bilen arkadaşlar yazsın daha önce başına gelen bi fikri olan arkadaşlar
(Doktora gitmeyi akıl ettim çok şükür lütfen yazmayin)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yaklaşık 2-3 hafta önce kaşıma piercing yaptırdım ilk haftasında da krem falan kullandım araştırıp
Ama bu gün kaşımın hem üstünden hem altından böyle hem akışkan değil hem katı deil bişey cıktı taktirdigimdan veri de hiç çıkarmadım endişelenmeli miyim bide kaşımı hareket falan ettirdigimde acimiyo ama bastırınca acıyo geçen hafta hiç acımıyordu bastırınca bişey olmaz demi bide lütfen bilen arkadaşlar yazsın
Enfeksiyon kapmış olabilir, bir doktora görün derim

Enfeksiyon kapmış olabilir, bir doktora görün derim
Kanka enfeksiyon kapmış olma ihtimali çok düşük çok araştırdım piercing yapıldıktan birkaç gün sonra olurmuş enfeksiyon benimki 3 hafta oldu bide kızarıklık şişme ve ateşim yok

Ama bu gün kaşımın hem üstünden hem altından böyle hem akışkan değil hem katı deil bişey cıktı taktirdigimdan veri de hiç çıkarmadım endişelenmeli miyim bide kaşımı hareket falan ettirdigimde acimiyo ama bastırınca acıyo geçen hafta hiç acımıyordu bastırınca bişey olmaz demi bide lütfen bilen arkadaşlar yazsın
Doktora git

Doktora git yani forumda buna yapabileceğimiz bir şey yok tıp okuyam tok diye biliyorum
Kanka zaten bise yapın diye demiyom ki daha önce birinin başına geldiyse akıl versin diye diyorum yoksa bende biliyorum doktora gidip baktırmayi yoksa herkes gelsin birinin bi derdi olduğunda şuraya git buraya git desin

Dostum Aynı İnternet Üzerinden Kolum Ağrıyor Derdim Ne Ola Diyen İnsanlar Gibisin Git Doktora Görün Muayne Etsin Baksın Merak Etme İğne Yapmazlar.
Mahsun'un Bir Videosu Aklıma Geldi Şimdi.

Dostum Aynı İnternet Üzerinden Sağlık Hizmeti Alan İnsanlar Gibisin Git Doktora Görün Muayne Etsin Baksın Merak Etme İğne Yapmazlar.
Mahsun'un Bir Videosu Aklıma Geldi Şimdi.
Kanka giderim girmesine de ne bilim belki başkasının başına da gelmiştir bi yardımı dokunur diye sormuştum bu soruyu herkes hastaneye git desin diye deil bide bi hastaneler tıklım tıklım dolu kanka bi randevu almaya çalıştım adamlar 6 Gün sonrasına veriyo zaten bise varsa da 6 günde ölür giderim

Kanka giderim girmesine de ne bilim belki başkasının başına da gelmiştir bi yardımı dokunur diye sormuştum bu soruyu herkes hastaneye git desin diye deil bide bi hastaneler tıklım tıklım dolu kanka bi randevu almaya çalıştım adamlar 6 Gün sonrasına veriyo zaten bise varsa da 6 günde ölür giderim
Özele Git Brom Hem Bir Şey Varsada Biz Burdan Nasıl Anlayalım.

Özele Git Brom Hem Bir Şey Varsada Biz Burdan Nasıl Anlayalım.
Ya kankam balım sen beni anlamıyosun ben buraya herkesten yardım almaya gelmedim kankam benim bak yazdım ki bilgisi olanlar dedim ne biliyim birisi çıkıp kanka benim başıma geldi şöyle şöyle yap diye desin diye sordum hayatında piercing lafını ilk defa duyan adam bana doktora git diyo ben zaten biliyorum doktora gitmeyi ama ben buraya bu soruyu her önüne gelen bana doktora git diye sormadım bi bilgisi olanlar cevaplasın diye sordum durup durup doktora git doktora git diyip durmayın Allah a şükür o kadar zekam var

Uygunsuz davranış
Ben Senin Nerden Balım Oluyom La.
Zeki Bir İnsanın İlk Önce Doktora Gitmesi Gerekir.
Özele git diyorsun özele gitsem en az 1000 tl sokarlar bana randevular da 6 günden önce alınmıyor bide her kelimeyi avel gibi büyük yazma komik duruyor zeki arkadaşım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Senin Nerden Balım Oluyom La.
Zeki Bir İnsanın İlk Önce Doktora Gitmesi Gerekir.
Bide bilmedigin konular hakkında yorum yapma herşeye muhalefet olmak zorunda değilsin bilmiyosan kes sesini

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri