Y Yusufs57 80+ Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Yusuf Samet Çınar 3 Mayıs 2023 #27 tanrisal yazmış: Son çare uygun tüm pinleri dene. Hangisi tutarsa Devamı için tıklayın... 12 gündür herşeyi denedim ama yok. Eksik bi şey varsa satın alcam ama ne onuda bulamıyorum
tanrisal yazmış: Son çare uygun tüm pinleri dene. Hangisi tutarsa Devamı için tıklayın... 12 gündür herşeyi denedim ama yok. Eksik bi şey varsa satın alcam ama ne onuda bulamıyorum
tanrisal 80+ Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 183 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Kenan Kırıkkaya 3 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Yusufs57 yazmış: 12 gündür herşeyi denedim ama yok. Eksik bi şey varsa satın alcam ama ne onuda bulamıyorum Devamı için tıklayın... 2 ışık görecem diye boşa masrafa gerek yok bence. Ha illa istiyorum dersen düz kasa al sonra rgb şerit led al diz her yere
Yusufs57 yazmış: 12 gündür herşeyi denedim ama yok. Eksik bi şey varsa satın alcam ama ne onuda bulamıyorum Devamı için tıklayın... 2 ışık görecem diye boşa masrafa gerek yok bence. Ha illa istiyorum dersen düz kasa al sonra rgb şerit led al diz her yere