Neler Yeni

Kasa Arkasindaki̇ Fan Çok Yavaş

corf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan
Arkadaşlar kasaın arkasında bulunan fan çok yavaş hatta o kadar yavaş ki hafif parmağımı değdirince hemen duruyor diğer fanlara da dokunduruyorum tııırt yapıyor dönmeye devam ediyor. Ekran kartı ve işlemcim çok ısınıyor arkadaki hava sirkülasyonu yapan fanın yavaş olmasından kaynaklı olabilir mi ve bu normal değilse nasıl hızlandırabilirim

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar kasaın arkasında bulunan fan çok yavaş hatta o kadar yavaş ki hafif parmağımı değdirince hemen duruyor diğer fanlara da dokunduruyorum tııırt yapıyor dönmeye devam ediyor. Ekran kartı ve işlemcim çok ısınıyor arkadaki hava sirkülasyonu yapan fanın yavaş olmasından kaynaklı olabilir mi ve bu normal değilse nasıl hızlandırabilirim
Çok ısınıyor dediğiniz dereceler kaça kadar çıkıyor ?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
BIOS üzerinden kasan ve anakartın izin veriyorsa RPM'leri tek tek ayarlayabilirsin. Bende MSI B450 Gaming Plus ve SPEC-DELTA RGB vardı ön fanları istesem 3000RPM yapıyordum ki denemedim ama o hıza kadar arttırabiliyordum mesela. İşlemci fanını da değiştirebiliyordum yani kısacası dediğim gibi BIOS'tan ayarlayabilirsin.

corf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ısınıyor dediğiniz dereceler kaça kadar çıkıyor ?
ekran kartı 82 derecede sınırlı rtx2060 82 oluyor basit oyunlar da bile oluyor 250 fps alsam da 82 derece oluyor işlemciye undervoltaj yaptım o çok ısınmıyor da ekran kartı çok ısınıyor

Top Bottom