Neler Yeni

Kasa burda mı durmalı yoksa yerde mi?

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
https://hizliresim.com/qsci0pt masam çok sallandığı için bende askılık gibi bir şey yaptım. kasayı onun üstüne koydum. arkadaşlar burası çok sakat bi küçük deprem olsa kasa yeri boylar dedi ama odam gerçekten çok toz alıyor kasa masanın üstünde durmasına rağmen çon tozlandı oyüzden yere koymak istemiyorum ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

phopshen

80+ Bronze
https://hizliresim.com/qsci0pt masam çok sallandığı için bende askılık gibi bir şey yaptım. kasayı onun üstüne koydum. arkadaşlar burası çok sakat bi küçük deprem olsa kasa yeri boylar dedi ama odam gerçekten çok toz alıyor kasa masanın üstünde durmasına rağmen çon tozlandı oyüzden yere koymak istemiyorum ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
daha geniş bir masa almak sizin için daha iyi olabilir

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
yerden bir miktar 10-15cm kadar yükseltecek bi çözüm bulabilirseniz yere koyabilirsiniz. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum yine bi miktar fazla toz toplayacaktır ama ayağınızla gelen tozun hepsini çekmeyecektir en azından

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yerden bir miktar 10-15cm kadar yükseltecek bi çözüm bulabilirseniz yere koyabilirsiniz. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum yine bi miktar fazla toz toplayacaktır ama ayağınızla gelen tozun hepsini çekmeyecektir en azından
yine askılık gibi mi yapayım hocam ama bu gerçekten baya sakat bir çözüm. Benim yaptığımın aynısı oluyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
yine askılık gibi mi yapayım hocam ama bu gerçekten baya sakat bir çözüm. Benim yaptığımın aynısı oluyor.
hayır hayır dengesiz olmasın. Altına bi destek bulmaya çalış örneğin duruyorsa bilgisayar bileşenlerinin kutularını kullanabilirsin

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır hayır dengesiz olmasın. Altına bi destek bulmaya çalış örneğin duruyorsa bilgisayar bileşenlerinin kutularını kullanabilirsin
Hocam onun yerine kasanın boyutlarında 3 tane tahta ayarlayayım onları yere koyayım üstüne de kasayı koyayım.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam onun yerine kasanın boyutlarında 3 tane tahta ayarlayayım onları yere koyayım üstüne de kasayı koyayım.
o da olabilir ama dengesiz durmasın maazallah en ufak sarsıntıda kasa yere yapışır görünürde bir şey olmamasına rağmen parçalar bozulabilir, sağlam gibi görünüp mavi ekran yemenize sebep olabilir işkence çekersiniz.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
knkm masanın üstende sana engel olmuyorsa sorun yok ancak masan biraz daha büyük olsa daha iyi olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Orada durmasında tabii ki bir sakınca yok ama pek sağlam gözükmüyor sizin de söylediğiniz gibi. Yerde toz kapacaktır bu konuda da haklısınız. Evde kasayı taşıyabilecek başka bir şey yok mu? Eğer yoksa mecburen yere koyun, tozu temizlenir ama düşerse daha farklı sıkıntı yaratabilir size.

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
knkm masanın üstende sana engel olmuyorsa sorun yok ancak masan biraz daha büyük olsa daha iyi olacak
Sakat duruyor hocam o beni korkutuyor düşerse masanın üstüne düşer de sağa doğru düşerse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orada durmasında tabii ki bir sakınca yok ama pek sağlam gözükmüyor sizin de söylediğiniz gibi. Yerde toz kapacaktır bu konuda da haklısınız. Evde kasayı taşıyabilecek başka bir şey yok mu? Eğer yoksa mecburen yere koyun, tozu temizlenir ama düşerse daha farklı sıkıntı yaratabilir size.
Varsa da onu koyacak biryer yok hocam

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
Sakat duruyor hocam o beni korkutuyor düşerse masanın üstüne düşer de sağa doğru düşerse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varsa da onu koyacak biryer yok hocam
knkm o zaman masanın altına koy sorun olmaz sadece bir tık fazla tozlanabilir ve yertlerii temizlediklerinde dikkat etsinler sıvı teması olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,992
Üyeler
163,920
Son üye
uzgunbirisi1236
Top Bottom