Neler Yeni

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Arkadaşlar dün youtube'dan video izliyordum. Bi anda ekran kırmızı oldu ve bilgisayar kapandı. Kasa çalışmaya devam ediyordu bende düğmeden kapatıp geri açtım ama açılmadı... ram slotunu değiştirmiştim geri eski yerine aldım hiç çalışmıyor kafayı yiyeceğim ne yapabilirim yardıma ihtiyacım var?

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka tüm kablo bağlantılarını söküp tekrar tak belki bir yerde temassızlık olabilir. kasayı kokla belki bir yanma olabilir ufak bir parçada
belki psu da bozulmuş olabilir tek tek bakıcan ama başka arkadaşlar aynı sorunlarla karşılaşmış olabilir yine de başkalarının da bir şey yazmasını bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka tüm kablo bağlantılarını söküp tekrar tak belki bir yerde temassızlık olabilir. kasayı kokla belki bir yanma olabilir ufak bir parçada
belki psu da bozulmuş olabilir tek tek bakıcan ama başka arkadaşlar aynı sorunlarla karşılaşmış olabilir yine de başkalarının da bir şey yazmasını bekle
Tüm parçaları da kabloları sokup taktım , koku yok ondan eminim

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
ramler bozulmuş olabilir iki tane ise ilk baş birini açılmazsa diğerini tak yine çalışmazsa eğer bir arkadaşından ram isteyip öyle dene yine olmazsa bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramleri tek tek tak çalıştırmayı dene yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
ramler bozulmuş olabilir iki tane ise ilk baş birini açılmazsa diğerini tak yine çalışmazsa eğer bir arkadaşından ram isteyip öyle dene yine olmazsa bilmiyorum

ramleri tek tek tak çalıştırmayı dene yani
Hocam zaten 1 tane ram ver 8gb lık iki slotu da denedim olmuyor ya

Hocam zaten 1 tane ram ver 8gb lık iki slotu da denedim olmuyor ya
Ve arkadaşım yok o yüzden isteyebilecegim kimse de yok

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka ram arızalıysa başka bir şey diyemem

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Arkadaşlar dün youtube'dan video izliyordum. Bi anda ekran kırmızı oldu ve bilgisayar kapandı. Kasa çalışmaya devam ediyordu bende düğmeden kapatıp geri açtım ama açılmadı... ram slotunu değiştirmiştim geri eski yerine aldım hiç çalışmıyor kafayı yiyeceğim ne yapabilirim yardıma ihtiyacım var?
kral bilgisayardan elektriği kes. ram ve bios pilini çıkar. Güç tuşuna art arda bas 5 10 kere falan. 1 2 dk sonra pil ile ramı takıp dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
kanka ram arızalıysa başka bir şey diyemem
İşte neyin arızalı olduğunu anlayabilsem içim rahat olacak da onu da bilmiyorum ki

kral bilgisayardan elektriği kes. ram ve bios pilini çıkar. Güç tuşuna art arda bas 5 10 kere falan. 1 2 dk sonra pil ile ramı takıp dene.
Hocam elektriği kesip ram ve bios pilini çıkarıyorum güç tuşuna elektrik olmadan art arda 5 10 kere basıyorum sonra tekrar elektriği verip mi ram ile bios pilini takayım yoksa takip sonra mı elektriği vereyim

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
İşte neyin arızalı olduğunu anlayabilsem içim rahat olacak da onu da bilmiyorum ki

Hocam elektriği kesip ram ve bios pilini çıkarıyorum güç tuşuna elektrik olmadan art arda 5 10 kere basıyorum sonra tekrar elektriği verip mi ram ile bios pilini takayım yoksa takip sonra mı elektriği vereyim
herşeyi taktıktan sonra elektrik ver

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
anakartta ışık yanıyor mu. vga dram cpu gibi ışıklar yanar arıza varsa
Hocam forumlarda baktım o ışıkları araştırdım benim anakartimda öyle ışıklar yok anladığım kadarıyla göremedim anakartım Gigabyte ab350m-ds2

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Hocam forumlarda baktım o ışıkları araştırdım benim anakartimda öyle ışıklar yok anladığım kadarıyla göremedim anakartım Gigabyte ab350m-ds2
sorun nedir bilemiyorum kral benımde benzer sorun başıma gelmişti. bios pili ve ram cıkarıp takınca görüntü gelmişti. Senin sorun psu da bile olabilir. Şuan sistem açılıyor ama görüntü mü gelmiyor hiç mi açılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,627
Üyeler
163,695
Son üye
ygt1
Top Bottom