Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Hdmı kablosunu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ancak anakarta takınca geliyor apu olarak başlıyor sistem nasıl çözebilirim sorun nedir sizce?

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Hdmı kablosunu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ancak anakarta takınca geliyor apu olarak başlıyor sistem nasıl çözebilirim sorun nedir sizce?
ekran kartı nedir ve ekran kartının diğer girişlerini denedinmi dp var mı

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı nedir ve ekran kartının diğer girişlerini denedinmi dp var mı
7700xt hocam dp kablom yok malesef ekran kartım riser ile bağlı bu arada ama geçen riseri denedim çalışıyordu

Ekler

• IMG_5813.jpeg
    IMG_5813.jpeg
    1.8 MB · Hit: 45

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Riseri çıkarıp dener misin emin olmak için
Benimde aklıma o geldi eve geçince deneğeceğim ama ekran kartımı ve riserimi daha önce denedim çalılıyordu sizce sorun o çıkmazsa ne olabilir.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
7700xt hocam dp kablom yok malesef ekran kartım riser ile bağlı bu arada ama geçen riseri denedim çalışıyordu
riserı çıkarıp dene olmadı dp kablosu satın al benim eski ekran kartında hdmi bozulmuştu ekran kartı bozuldu sanıyordum hdmi portuymuş

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
riserı çıkarıp dene olmadı dp kablosu satın al benim eski ekran kartında hdmi bozulmuştu ekran kartı bozuldu sanıyordum hdmi portuymuş
Hocam deneyeceğim büyük ihtimalle montajlarken risere zarar verdim akşam haber veririm deneyip.

• Beğen
Reaksiyonlar: wtka

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Uğur Çam
Benimde aklıma o geldi eve geçince deneğeceğim ama ekran kartımı ve riserimi daha önce denedim çalılıyordu sizce sorun o çıkmazsa ne olabilir.
Anakart slotu bozulmuştur , hdmi kablon bozulmuştur ya da en kötü allah korusun ekran kartında bir sıkıntı vardır. Monitörünle de ilgili olabilir

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Kıvrak
Anakarta takip başlat sistemi. Daha sonra bios güncelle. Sonra tekrar ekran kartına takip dene. Sorun çözülecektir

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Anakart slotu bozulmuştur , hdmi kablon bozulmuştur ya da en kötü allah korusun ekran kartında bir sıkıntı vardır. Monitörünle de ilgili olabilir
Tüm ürünler sıfır hocam

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Anakarta takip başlat sistemi. Daha sonra bios güncelle. Sonra tekrar ekran kartına takip dene. Sorun çözülece

Riseri çıkarıp taktığımda görüntü geldi şaka gibi daha geçen riser denedim çalışıyordu sıfır ürün

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Arda doğan
Anakartın takılı olduğu pcıe slotunu değiştir bios ayarlarınıda sıfırla vga kontrolü kapalı olabilir

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Anakarta takip başlat sistemi. Daha sonra bios güncelle. Sonra tekrar ekran kartına takip dene. Sorun çözülecektir
Hocam dediğinizi deneğeneyim çünkü riser dan ekran kartıma güç gidiyor çalıştığına eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,229
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom