ekran kartı nedir ve ekran kartının diğer girişlerini denedinmi dp var mıHdmı kablosunu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ancak anakarta takınca geliyor apu olarak başlıyor sistem nasıl çözebilirim sorun nedir sizce?
7700xt hocam dp kablom yok malesef ekran kartım riser ile bağlı bu arada ama geçen riseri denedim çalışıyorduekran kartı nedir ve ekran kartının diğer girişlerini denedinmi dp var mı
Riseri çıkarıp dener misin emin olmak için7700xt hocam dp kablom yok malesef ekran kartım riser ile bağlı bu arada ama geçen riseri denedim çalışıyordu
Benimde aklıma o geldi eve geçince deneğeceğim ama ekran kartımı ve riserimi daha önce denedim çalılıyordu sizce sorun o çıkmazsa ne olabilir.Riseri çıkarıp dener misin emin olmak için
riserı çıkarıp dene olmadı dp kablosu satın al benim eski ekran kartında hdmi bozulmuştu ekran kartı bozuldu sanıyordum hdmi portuymuş7700xt hocam dp kablom yok malesef ekran kartım riser ile bağlı bu arada ama geçen riseri denedim çalışıyordu
Hocam deneyeceğim büyük ihtimalle montajlarken risere zarar verdim akşam haber veririm deneyip.riserı çıkarıp dene olmadı dp kablosu satın al benim eski ekran kartında hdmi bozulmuştu ekran kartı bozuldu sanıyordum hdmi portuymuş
Anakart slotu bozulmuştur , hdmi kablon bozulmuştur ya da en kötü allah korusun ekran kartında bir sıkıntı vardır. Monitörünle de ilgili olabilirBenimde aklıma o geldi eve geçince deneğeceğim ama ekran kartımı ve riserimi daha önce denedim çalılıyordu sizce sorun o çıkmazsa ne olabilir.
Anakarta takip başlat sistemi. Daha sonra bios güncelle. Sonra tekrar ekran kartına takip dene. Sorun çözülecektirHdmı kablosunu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ancak anakarta takınca geliyor apu olarak başlıyor sistem nasıl çözebilirim sorun nedir sizce?
Tüm ürünler sıfır hocamAnakart slotu bozulmuştur , hdmi kablon bozulmuştur ya da en kötü allah korusun ekran kartında bir sıkıntı vardır. Monitörünle de ilgili olabilir
Anakarta takip başlat sistemi. Daha sonra bios güncelle. Sonra tekrar ekran kartına takip dene. Sorun çözülece
Riseri çıkarıp taktığımda görüntü geldi şaka gibi daha geçen riser denedim çalışıyordu sıfır ürünriserı çıkarıp dene olmadı dp kablosu satın al benim eski ekran kartında hdmi bozulmuştu ekran kartı bozuldu sanıyordum hdmi portuymuş
Anakartın takılı olduğu pcıe slotunu değiştir bios ayarlarınıda sıfırla vga kontrolü kapalı olabilirHdmı kablosunu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ancak anakarta takınca geliyor apu olarak başlıyor sistem nasıl çözebilirim sorun nedir sizce?
Hocam dediğinizi deneğeneyim çünkü riser dan ekran kartıma güç gidiyor çalıştığına eminim.Anakarta takip başlat sistemi. Daha sonra bios güncelle. Sonra tekrar ekran kartına takip dene. Sorun çözülecektir