Neler Yeni

Kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor

Frozen_X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Hatip
Merhaba, 1 ay önce BIOS'un kendi sitesinden "A320M-K Pro V14" için BIOS güncelleme dosyası indirdim içini açtığımda bir BIOS ve bir Windows dosyaları vardı. Windows'tan Update dosyası vardı onu açtım güncelleme yaptım sonra bilgisayarı yeniden başlatınca hiç açılmamaya başladı. Sadece klavyenin ışığı yanıyor, başka bir şey olmuyordu. Bilgisayarı şimdi hiç açmamaya başladım, şimdide "Sinyal Yok" Hatası Veriyor Ne çözüm varsa hepsini denedim olmuyor. Lütfen Yardım Edin. Aşağıya neler yaptığımı yazıyorum.

Yaptıklarım:

• Bios Pilini Çıkarıp Taktım.
• CMOS Reset Attım.
• Bios Pilini Çıkarıp Ters Taktım.
• HDMI Kablosunu Çıkarıp Taktım.
• Ram'leri Çıkarıp Taktım.
• Ram'lerin yerini değiştirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
...
HDMI kablosuna bastırarak (Kasaya doğru) çalıştırmaya çalışın bir de. Bu, sorun olduğu zaman öyle yapıyorum.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Farklı bir hdmi kablo ve DP kablo ile deneyin. Görüntü gelirse Birde bios update i biostan usb bellek ile yapın. Windows tan değil bir dahaki sefere.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
XXXX
Merhaba, 1 ay önce BIOS'un kendi sitesinden "A320M-K Pro V14" için BIOS güncelleme dosyası indirdim içini açtığımda bir BIOS ve bir Windows dosyaları vardı. Windows'tan Update dosyası vardı onu açtım güncelleme yaptım sonra bilgisayarı yeniden başlatınca hiç açılmamaya başladı. Sadece klavyenin ışığı yanıyor, başka bir şey olmuyordu. Bilgisayarı şimdi hiç açmamaya başladım, şimdide "Sinyal Yok" Hatası Veriyor Ne çözüm varsa hepsini denedim olmuyor. Lütfen Yardım Edin. Aşağıya neler yaptığımı yazıyorum.

Yaptıklarım:

• Bios Pilini Çıkarıp Taktım.
• CMOS Reset Attım.
• Bios Pilini Çıkarıp Ters Taktım.
• HDMI Kablosunu Çıkarıp Taktım.
• Ram'leri Çıkarıp Taktım.
• Ram'lerin yerini değiştirdim.
ramları biraz sil tak

Top Bottom