Ekran kartı fanları 2600 rpm de dönüyor. Oyunun arayüzündeyken kasadanda çok ses geliyor ne yapmalıyım?kasa fanı mı ekran kartı mı ?
ekran kartı modeli alabilir miyim bide kasa fanlarını biostan ayarlıyabilirsiniz iyi günler.ekran kartı
Post automatically merged:
Ekran kartı fanları 2600 rpm de dönüyor. Oyunun arayüzündeyken kasadanda çok ses geliyor ne yapmalıyım?
Oyunu kapatınca 1300 rpm e düştü ekran kartı fan hızı ve ses baya azaldı
Kasa fanları defaultda. Defaulta basmıştım. Manuel olarak Fan hızını düşürürsem sorun olurmuekran kartı modeli alabilir miyim bide kasa fanlarını biostan ayarlıyabilirsiniz iyi günler.
2600 RPM ekran kartı için fazla biraz bence,ses çıkarması normal 2600 RPM'de.Oyundayken kaç sıcaklık alıyorsunuz.ekran kartı
Ekran kartı fanları 2600 rpm de dönüyor. Oyunun arayüzündeyken kasadanda çok ses geliyor ne yapmalıyım?
Oyunu kapatınca 1300 rpm e düştü ekran kartı fan hızı ve ses baya azaldı
Isı değerlerin önemliArkadaşlar arkada a way out açık. Fan hızı 2600 RPM. Biosdan defaulta ayarladım ama 2600 RPM hala. Ve kasadan çok fan sesi geliyor. Sizce bu normalmidir?
Isı değerlerin nasıl?Arkadaşlar arkada a way out açık. Fan hızı 2600 RPM. Biosdan defaulta ayarladım ama 2600 RPM hala. Ve kasadan çok fan sesi geliyor. Sizce bu normalmidir?
sıcaklık iyi ise düşürebilirsiniz ama fanları hızlı dönen bir kart5500xt mechoc 4 gb
Kasa fanları defaultda. Defaulta basmıştım. Manuel olarak Fan hızını düşürürsem sorun olurmu
sorun olmaz bence.Afterburner'dan da yapılabiliyor.Manuel olarak Fan hızını düşürürsem sorun olurmu
afterburner'dan yapması daha sağlıklısorun olmaz bence.Afterburner'dan da yabılabiliyor sanırım.
oyun içi En fazla ne kadar görüyor o önemliA way outun arayüzünde 70 dereceyi gördüm.
Afterburner yuklumu fan hizini autoya alA way outun arayüzünde 70 dereceyi gördüm.