Kasa fan kontrolcüm mü bozuldu

Benned

80+
Reaksiyon skoru
47
arkadaşlar selam ben sıfır kasa almıştım gametech marka kasa geldi fakat ışık yaniyodu ama fanlar dönmüyodu sonra snowman yeni fan ve kontrolcü aldım montajını yaptık kasada fanlar dönmeye başladı kumandayı test etmek için üstündeki fan hizi düşürme tuşuna bastım fanlar durdu geri tusa bastığımda bidaha çalışmadı kasadan denedim olmadi ne rengi degisiyo ne fanlar donuyo o sekilde kaldı (sorunun fanlarda değil fan kontrolcusunde olduğunu anladigimiz icin gametechin ustunde gelen fanlarini sökmedim fakat snowman ile gelen fanlari sivi sogutucuya daha iyi soğutması icin ekleme yaptım yani kontrolcüde 7 adet gametech 2 adet snowman marka fanlar takılıydı)

Ekler

• IMG_20250612_150211.webp
    IMG_20250612_150211.webp
    739.6 KB · Hit: 16
  • IMG-20250612-WA0014.webp
    IMG-20250612-WA0014.webp
    800 KB · Hit: 15
  • IMG_20250612_200918.webp
    IMG_20250612_200918.webp
    414.4 KB · Hit: 15
  • IMG_20250612_191938.webp
    IMG_20250612_191938.webp
    425 KB · Hit: 13
hocam şahsen sorunu anlayamadım bozulduysa başka almak gerek

hocam şahsen sorunu anlayamadım bozulduysa başka almak gerek
kanka simdi gametechin yolladığı kasa ustunde ki fan kontrolcusu bozuk geldi bende gittim snowmandan kontrolcü ve fan aldım sonra aklima snowmanin fanlarini kullanmadan sadece kontrolcü değiştirmek geldi yaptım ve çalışti fanlar saglammis kontrolcü bozukmuş bende elimde kalan fanlari 2 sini degerlendirmek istedim sivi sogutucuya ek yaptım kontrolcude toplam 9 fan takili oldu 2 snowman marka 7 gametech marka sonrasinda yaninda gelen kumandayi test etmek istedim fan kisma tusuna bi bastim fanlar durdu bidaha da calismadi son durum gorselde ki gibi

Anakartın da fazladan fan yuvası varsa dener misin çalışıyor mu fanlar sanki elektrik çekemiyor gibi geldi veya kontrolcüye 2şer tane takarak dene

Anakartın da fazladan fan yuvası varsa dener misin çalışıyor mu fanlar sanki elektrik çekemiyor gibi geldi veya kontrolcüye 2şer tane takarak dene
denedim knk kontrolcüye sadece tek bir fan taktim yine olmadı 2 tane yedege kaldıracağım fanlardan birini denedim yine olmadi

denedim knk kontrolcüye sadece tek bir fan taktim yine olmadı 2 tane yedege kaldıracağım fanlardan birini denedim yine olmadi
anakartta takarak denedin mi egzos fanı girişine denesene bi olmuyorsa herhalde kontrolcün bozuldu yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da kontrolcün acaba sıcaklık ayarı filan mı yaptı bilgim yok ama öyle bir şey varmı diye belli sıcaklıkta çalışmaya başlaması gibi

anakartta takarak denedin mi egzos fanı girişine denesene bi olmuyorsa herhalde kontrolcün bozuldu yine

ya da kontrolcün acaba sıcaklık ayarı filan mı yaptı bilgim yok ama öyle bir şey varmı diye belli sıcaklıkta çalışmaya başlaması gibi
kanka renkte degismiyo ki

önerebileceğin 6 pinli bi fan kontrolcusu var mı

kanka renkte degismiyo ki

önerebileceğin 6 pinli bi fan kontrolcusu var mı
6 pinli bilgim yok
ucuza bu var

Geri