Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Böyle bir uç görmedim, ne işe yarar fikrim yok maalesef.
Böyle bir uç görmedim, ne işe yarar fikrim yok maalesef.
Şimdi fark ettim hocam. Ama led sw kablosu takılı ve ön fanların en üstündekine bağlı sadece. Eke görsel koydum. @BurakBrllrReset tuşu ile rgb değiştirilebildiği yazıyor kendi sitesinde. O küçük uçlu kablo büyük ihtimal kasanın bir tarafına takılıyor ama neresi bilmiyorum. Camsız olan tarafta kontrolcü gibi bir şey var mı?
Hocam LED Sw yazan kabloyu söküp Reset Sw yazan kabloyu takarsanız ışıkları kontrol edebilirsiniz sanırım. Aklıma bir tek bu geliyor.Şimdi fark ettim hocam. Ama led sw kablosu takılı ve ön fanların en üstündekine bağlı sadece. Eke görsel koydum. @BurakBrllr Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Denemekten zarar gelmez hocam.Sadece tek fana bağlı ama. İnş olur.
Pardon,kontrolcü olmadığını görmemişimKanka benim kasada her fanın ayrı 3 girişli bir soketlerş var,bir de sonda attığın iki ayrı uçlu birbirine geçen ve boşta kalan ufak pinli soketler var. Bunlardan bağımsız olan 3pinli soketleri kontrolcüye,büyük pinli olanı da birbirine bağlayıp bırakıyordjm çalışıyordu.ama kontrolcüyü karta bağkıylrum yani kontrolcüye güç veriyosun fanları kontrolcüye bağlıyoshn
Ondan başka kontrolcüye benzeyen bişey yok hocam, ürünü alanların hepsi çalışıyor demiş. Bende çalışmazsa ya fan alırım yada kasa değişirim.Kanka benim kasada her fanın ayrı 3 girişli bir soketlerş var,bir de sonda attığın iki ayrı uçlu birbirine geçen ve boşta kalan ufak pinli soketler var. Bunlardan bağımsız olan 3pinli soketleri kontrolcüye,büyük pinli olanı da birbirine bağlayıp bırakıyordjm çalışıyordu.ama kontrolcüyü karta bağkıylrum yani kontrolcüye güç veriyosun fanları kontrolcüye bağlıyoshn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon,kontrolcü olmadığını görmemişim